Kolumni: Itämeri on Suomen elä­män­lan­ka, jonka häi­riöi­hin on nyt vii­sas­ta va­rau­tua

Hirvikolarit : Kimmo Hyyppä törmäsi sadan ki­lo­met­rin tun­ti­vauh­dil­la hir­veen, jota hän ei nähnyt missään vai­hees­sa

Saara Aalto jul­kai­see uuden albumin huh­ti­kuun lo­pus­sa, kap­pa­lei­den taus­tal­la kan­sain­vä­li­siä bii­si­nik­ka­rei­ta

Saara Aallon uusi levy Wild Wild Wonderland julkaistaan 27. huhtikuuta. Albumi sisältää euroviisukappaleen Monsters sekä 12 muuta kappaletta.

Saara Aalto julkaisee uuden albumin ennen euroviisuja.
Saara Aalto julkaisee uuden albumin ennen euroviisuja.
Kuva: Antti Nikkanen

Saara Aallon uusi levy Wild Wild Wonderland julkaistaan 27. huhtikuuta. Albumi sisältää euroviisukappaleen Monsters sekä 12 muuta kappaletta. 

Aalto on tehnyt kappaleita yhdessä useiden kansainvälisten biisinkirjoittajien ja tiimien kanssa. Levyltä löytyy useampi Joy ja Linnea Debin kanssa kirjoitettu popkappale. Heidän lisäkseen Aalto on tehnyt yhteistyötä Richard ’Biff’ Stannardin, Eric Bazilianin ja Brian Higginsin kanssa. Stannard on työskennellyt muun muassa Kylie Minoguen, U2:n ja Spice Girlsien kanssa. Bazilian on puolestaan kirjoittanut Joan Osbournelle One of Us -hitin ja Higgins on tuottanut muun muassa Pet Shop Boysia.

Kotimaisista biisinkirjoittajista mukana ovat Lasse Kurki, Matias Keskiruokanen ja Axel Ehnström, joka on laulanut euroviisuissa Paradise Oskar -nimellä.

Heti albumin julkaisun jälkeen Saara Aalto suuntaa Portugaliin Euroviisuihin. Suomi esiintyy ensimmäisessä semifinaalissa Lissabonissa tiistaina 8. toukokuuta. Euroviisujen finaali käydään lauantaina 12. toukokuuta.