Oulun kaupunginjohtaja: Ky­syim­me seit­se­mäl­tä merk­ki­hen­ki­löl­tä, ai­ko­vat­ko he hakea Oulun kau­pun­gin­joh­ta­jak­si

Festivaalit: Frozen People jär­jes­te­tään Nal­li­ka­ris­sa lauan­tai­na ke­li­olo­ja uhmaten

Karkauspäivä: Ou­lu­lai­sen Annukka Määtän, 28, kakussa on vasta 7 kynt­ti­lää

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Saa­mat­to­mia met­sän­omis­ta­jia hou­ku­tel­laan uudella si­joi­tus­pal­ve­lul­la – pääset eroon met­sän­hoi­don huo­lis­ta, mutta muutama seikka kan­nat­taa miettiä tark­kaan

Lähitapiola tarjoaa uutta Yhteismetsä-palveluaan sellaisille metsänomistajille, jotka käyttävät vapaa-aikansa mieluummin muuhun kuin metsänhoitoon. Yhteismetsä on käytössä Suomessa laajemminkin, mutta vakuutusyhtiö tekee siitä sijoitustuotteen. Yhteismetsään siirtyminen voi sopia esimerkiksi monelle kaupunkilaiselle tai perikunnalle, kunhan tietää, mitkä ovat seuraukset.

Metsäomaisuuden voi saada tuottamaan liittymällä yhteismetsään. Silloin muut hoitavat metsää, mutta päätösvaltaa on vähän aiempaan verrattuna.
Metsäomaisuuden voi saada tuottamaan liittymällä yhteismetsään. Silloin muut hoitavat metsää, mutta päätösvaltaa on vähän aiempaan verrattuna.
Kuva: Kaleva

Metsä on Suomen vihreää kultaa. Kansallisvarallisuus kerryttää puiden runkoihin varastoituvaa pääomaansa lähes itsestään keräämällä maaperän mineraaleja, sadevettä, hiilidioksidia ja auringonvaloa.

Vakuutusyhtiö Lähitapiola alkaa tarjota Yhteismetsä-sijoituspalvelua, jossa metsänhoitoa osaamattomalle tarjotaan mahdollisuus pysyä metsäsijoittajana mutta annetaan ammattilaisten hoitaa metsätyöt.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.