Vihapuhe: Lauri Nikula antoi tör­ky­pu­heen virrata vuosia, kunnes mitta tuli täyteen

Ruoka: Ou­lu­lais­ten ba­naa­nit kyp­sy­vät Van­taal­la

Harrastukset: Suo­si­tuil­le ke­ra­miik­ka­kurs­seil­le pääsee Oulussa vain tuu­ril­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ro­va­nie­men kylien ke­hit­tä­mis­sää­tiön epä­sel­vyy­det sel­vi­tet­tä­vä

Rovaniemen kylien kehittämissäätiön epäselvyydet ovat velloneet liian pitkään (Kaleva 21.5.). On jo korkea aika avoimesti ja julkisesti läpivalaista säätiön toiminta sen perustamisesta alkaen.

Kylien elinvoimaisuuden vaaliminen on osa Rovaniemen kaupungin strategiaa ja me kokoomuksessa haluamme voimakkaasti jatkaa kylien elinvoimaisuuden vahvistamista. Emme kuitenkaan hyväksy asioiden piilottelua ja peittelyä, vaan vaadimme kuntalaisten verovaroin tuettavan toiminnan olevan ehdottoman avointa, hyvän hallinnon ja kaikilta osin lain mukaista.

"Kylien elinvoimaisuuden vaaliminen on osa Rovaniemen kaupungin strategiaa ja me kokoomuksessa haluamme voimakkaasti jatkaa kylien elinvoimaisuuden vahvistamista."

Avoimesti selvitettäviä asioita ovat ainakin kaupungin ja maalaiskunnan yhdistymisen aikaiset toimenpiteet, sopimukset ja rahaliikenne liittyen kylien kehittämissäätiön perustamiseen. Toisekseen on osoitettava avoimesti kenelle, kuinka paljon ja millä perustein tukea on jaettu ja vastaavasti kuka tukea ei ole saanut ja millä perustein.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.