Ro­nal­don su­per­il­ta nosti Ju­ven­tuk­sen suosta – At­le­ti­co Mad­ri­din kahden maalin johto suli Torinon illassa

Kotijoukkue Juventus lähti otteluun kahden maalin takaa-ajoasemasta, sillä Atletico oli voittanut Madridissa pelatun ensimmäisen ottelun 2-0.

Video: MTV

Juventus ja Atletico Madrid kohtasivat jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toisessa osaottelussa. Kotijoukkue Juventus lähti otteluun kahden maalin takaa-ajoasemasta, sillä Atletico oli voittanut Madridissa pelatun ensimmäisen ottelun 2-0. 

Juventuksen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo otti sankarin viitan harteilleen ja kaatoi Atleticon hattutempullaan. Ottelu päättyi Juventukselle 3-0. Näin Atleticon kahden maalin johto suli Torinon illassa ja Juventus eteni jatkoon yhteismaalein 3-2.

Ronaldon kaksi ensimmäistä maalia syntyi pääpuskuilla. Kolmannen osuman hyökkääjä viimeisteli rangaistuspotkusta. 

Cristiano Ronaldo tasoittaa otteluparin, kun pallo ylittää niukasti maaliviivan.
Video: MTV

Atletico oli koko illan jyrän alla eikä se saanut laukaustakaan aloitteet itsellään pitäneen Juventuksen maalia kohti. Kotijoukkue sen sijaan myllytti laitojen kautta ja keskityspalloilla läpi illan.

Illan toinen Mestarien liigan ottelu pelattiin Manchesterissä. Siellä vierasjoukkue Schalke oli täysin vastaantulija. Manchester City murjoi tulostaululle peräti 7–0-lukemat ja eteni jatkoon yhteismaalein 10–2.