Rans­ka­lais­koo­mi­kot yöpyvät aa­ve­ta­lois­sa ja pe­lot­te­le­vat toi­siaan – suo­ra­tois­to­pal­ve­lui­den kevään tar­jon­nas­sa on jän­ni­tys­tä ja sa­la­pe­räi­siä voimia

Viaplaylla alkavassa ruotsalaisessa Box 21 -rikossarjassa esiintyy myös suomalainen näyttelijä Mimosa Willamo.

Viaplaylla alkavassa ruotsalaisessa Box 21 -rikossarjassa esiintyy myös suomalainen näyttelijä Mimosa Willamo.

Draamasarja Stephen Kingin kirjasta

Stephen Kingin samannimiseen kirjaan perustuva HBO:n uusi draamasarja The Outsider kertoo murhatutkinnasta, jota ympäröivät salaperäiset voimat. Etsivä Ralph Anderson (Ben Mendelsohn) saa tehtäväkseen selvittää metsästä löytyneen 11-vuotiaan pojan silvotun ruumiin kohtalon. Yhä oman poikansa kuolemaa sureva Ralph turvautuu epätavanomaiseen yksityisetsivään, jolla on outoja kykyjä.

The Outsider, HBO Nordic 13.1. alkaen

Mimosa Willamo ruotsalaissarjassa

Ruotsalaisrikossarja Box 21 käsittelee ihmiskauppaa. Lydia ja Alena houkutellaan Itä-Euroopasta Ruotsiin lupauksilla paremmasta elämästä. Sarjassa nähdään myös suomalainen Mimosa Willamo rikostarkastaja Mariana Hermanssonina. Se on kaksikielisen näyttelijän ensimmäinen kansainvälinen rooli.

Box 21 Viaplayssa 17.1. alkaen

Koomikot pelkäävät aavetaloissa

Ranskalaiset koomikot yöpyvät kummituskohteissa ja yrittävät voittaa toisensa selkäpiitä karmivissa tehtävissä, joissa mitataan älyä ja kestävyyttä. Luvassa on pimeitä käytäviä ja kellareita, henkiä, kepposia, rottia ja kaikenlaista pelottelua.

Kestääkö huumori kukonlauluun, 1. kausi 1 Netflixissä 10.1.

Elokuva tosiystävyydestä

Ovimies Bronxista saa työn menestyneen pianistin autonkuljettajana. Viggo Mortensen ja Mahershala Ali tähdittävät tarinaa tosiystävyydestä, joka ylittää 1960-luvun alun rotuun ja yhteiskuntaluokkaan liittyvät rajoitteet.

Green Book Viaplayssa 10. tammikuuta alkaen