Rak­si­lan kiek­ko­tap­pe­lus­sa poliisi otti kiinni vaa­sa­lai­sen ja ou­lu­lai­sen miehen – poliisi esittää so­vit­te­lua

Oulun Raksilassa viime lauantaina sattuneessa kiekkotappelussa poliisi otti kiinni oululaisen ja vaasalaisen miehen. Heidät molemmat toimitettiin Haukiputaan poliisivankilaan epäiltyinä pahoinpitelystä.

Lauantai-illanliigapeliä oli turvaamassa runsaasti poliiseja ja järjestyksenvalvojia Oulun Raksilassa.
Lauantai-illanliigapeliä oli turvaamassa runsaasti poliiseja ja järjestyksenvalvojia Oulun Raksilassa.
Kuva: Janne Onnela

Oulun Raksilassa viime lauantaina sattuneessa kiekkotappelussa poliisi otti kiinni oululaisen ja vaasalaisen miehen. Heidät molemmat toimitettiin Haukiputaan poliisivankilaan epäiltyinä pahoinpitelystä.

Välikohtaus tapahtui Kärpät–Vaasan Sport-liigaottelun toisella erätauolla jäähallin A-ovien kohdalla.  

Tappelua rauhoittamaan mennyt järjestyksenvalvoja oli tapahtumien seurauksena kaatunut ja lyönyt päänsä jäähallin seinään. Hänet toimitettiin sairaalaan, missä hän oli yön ajan tarkkailussa ja pääsi pois sunnuntaina.

Poliisin esitutkinnassa oululainen ja vaasalainen mies ovat myöntäneet syyllistyneensä epäiltyihin rikoksiin.

Poliisi kertoo, että heidän osaltaan epäillyt rikokset ovat esitutkinnassa ilmi tulleiden asioihin vuoksi muutettu lieväksi pahoinpitelyksi.

Järjestyksenvalvojaan kohdistunutta tekoa tutkitaan poliisin esitutkinnassa ilmi tulleiden asioiden vuoksi epäiltynä vammantuottamuksena.

Poliisi esittää asiaa sovitteluun, eikä tiedota asiasta enempää.