Päätoimittajan kolumni: Viina vie urat, perheen ja ter­vey­den, mutta mitäpä siitä?

Vanhat kuvat: Lu­mi­lau­tai­lun suosio nousi 2000-lu­vul­la ja nuoriso väsäsi omia hyp­py­rei­tä

Luitko jo tämän: Kym­me­nen ou­lu­lais­opet­ta­jat ker­to­vat, että van­hem­mil­ta tulee rajuja ja asiat­to­mia vies­te­jä

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Raahen ui­ma­hal­lin työn­te­ki­jöi­tä epäil­lään pa­hoin­pi­te­lys­tä ja kun­nian­louk­kauk­ses­ta

Poliisi epäilee Raahen uimahallin eli Kuntokeidas Vesipekan kuuden työntekijän syyllistyneen työturvallisuusrikokseen, pahoinpitelyyn ja kunnianloukkaukseen.

Kuntokeidas Vesipekan omistaa Raahen kaupungin pääosin omistama Raahen Seudun Uimahallisäätiö.
Kuntokeidas Vesipekan omistaa Raahen kaupungin pääosin omistama Raahen Seudun Uimahallisäätiö.
Kuva: Timo Myllykoski

Poliisi epäilee Raahen uimahallin eli Kuntokeidas Vesipekan kuuden työntekijän syyllistyneen työturvallisuusrikokseen, pahoinpitelyyn ja kunnianloukkaukseen. Tutkintapyynnön poliisille teki työpaikkakiusaamisen kohteeksi joutunut uimahallin työntekijä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hannu Mensonen sanoo tutkittavana olevan jutun olevan kokonaisuus, jonka lopullista laajuutta ei vielä tiedetä. Myöhemmässä vaiheessa tutkinta voi ulottua koskemaan myös uimahallin asiakkaisiin kohdistuneita rikoksia.

”Tässä vaiheessa ei epäillä kunnianloukkausten kohdistuneen uimahallin asiakkaisiin, mutta voi olla, että myöhemmin tutkitaan sitäkin.”

Jos poliisitutkinta laajenee väärinkäytöksiin uimahallin asiakkaita kohtaan, mahdollisten asianomistajien eli uhrien määrä kasvaa.

”Tutkinta on kesken, joten vielä ei pysty sanomaan mikä asianomistajien lopullinen määrä tulee olemaan”, toteaa Mensonen.

Kuntokeidas Vesipekan omistaa Raahen kaupungin pääosin omistama Raahen Seudun Uimahallisäätiö. Tutkinnan edetessä selvitetään myös uimahallisäätiön mahdollinen osuus epäiltyihin rikoksiin.