Asuminen: Oulun Lip­po­ran­nan kort­te­lis­ta löytyi poik­keuk­sel­li­nen ma­ja­paik­ka, joka pois­tet­tiin käytön puut­teen vuoksi

Sotaharjoitukset: Ou­lu­lai­nen Teemu Hil­tu­nen, 25, sai käskyn ker­taa­maan ja suureen Na­to-har­joi­tuk­seen

Tuulivoima: Vesa Hakola tietää, mitkä ovat maan­omis­ta­jan su­den­kuo­pat tuu­li­puis­to­jen suhteen

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Puo­lus­tus­voi­mis­sa on pei­tel­ty vää­rin­käy­tök­siä – Esi­mie­hiä suo­je­lee "kum­mi­se­tä­jär­jes­tel­mä”, kertoo kom­mo­do­ri Pekka Var­jo­nen

Merivoimien henkilöstöpäällikkö Pekka Varjonen on tuonut vuosien ajan tuloksetta esiin kenraalikuntaa koskevia väärinkäytösepäilyjä armeijan sisällä.

Merivoimien henkilöstöpäällikkö Pekka Varjonen on tuonut vuosien ajan tuloksetta esiin kenraalikuntaa koskevia väärinkäytösepäilyjä armeijan sisällä. Nyt hän on päätynyt itse esitutkinnan kohteeksi. Varjosen mukaan kummisetäjärjestelmä estää väärinkäytösten sisäisen selvittämisen.

Tiistaiaamuna 28. huhtikuuta kommodori Pekka Varjonen istui aamukahvilla kotinsa keittiössä. Hän oli valmistautunut aloittamaan etätyöpäivänsä tavalliseen tapaan Merivoimien palveluksessa, kun alaovelta soitettiin.

Etelähelsinkiläisen kerrostalon edustalla odotti neljä vaiteliasta vierasta. Pääesikunnan oikeudellisen osaston siviiliasuinen ylietsivä näytti kotietsintää varten laaditun paperin. Tutkijat veivät Varjoselta kännykät ja tietokoneen.

Espoon poliisiasemalla pidetyssä kuulustelussa Varjoselle ilmoitettiin, että häntä epäillään palvelusrikoksesta ja virkasalaisuuden rikkomisesta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.