Tilaajille

Puo­lan­gan Pes­si­mis­mi­mu­si­kaa­lis­sa onni löytyy ros­ka­la­val­ta – "Sa­non­ta 'mitäpä se hy­ve­jää' ei tar­koi­ta, että me luo­vu­tet­tai­siin. Me tehdään asioi­ta, mutta epä­on­nis­tu­taan yl­pei­nä"

Pessimismimusikaali on Tommi Rajalan mukaan typerä idea, joka syntyi Askanmäen kotiseutumuseon tuvassa. Musikaali on kuitenkin tehty tosissaan.

Pessimismimusikaali on Tommi Rajalan mukaan typerä idea, joka syntyi Askanmäen kotiseutumuseon tuvassa. Musikaali on kuitenkin tehty tosissaan. Rooligalleriaan kuuluu kunnanjohtaja, joka yrittää myydä kunnan tyhjiä kiinteistöjä kaikille kiinnostuneille. Sitten on nuori kaveri Niko, joka ajaa autollaan pilistä eikä osaa puhua tytöille, mutta olisi kiinnostunut. Pessimismimusikaali tuo esiin nuorta puolankalaista talenttia.

Puolangan Pessimistien tämän kesän suurtuotanto on Pessimismimusikaali, joka sallii katsojien kokea puolankalaisten laajan tunnekirjon harmistuksesta tympääntymiseen. Mutta onneksi esityksen päätyttyä saa lähteä kotiin.

– Tämän pöydän ääressä keksin sen typerän idean. Tässä huoneessa kaksi kesää sitten teatteriharjoituksissa tylsistyneenä odotellessani mietin, että miksei me tehdä musikaalia, idean isä Tommi Rajala muistelee.