Itsenäisyyspäivä: Näin suuri paraati Oulussa jär­jes­te­tään

Kolumni: Suo­ja­tien ylit­tä­mi­nen Oulussa on uh­ka­pe­liä hen­gel­lä

Kunniamerkit: Katso, ketkä poh­jois­suo­ma­lai­set saivat it­se­näi­syys­päi­vän kun­nia­mer­kit

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Pre­si­den­tin eri­tyis­avus­ta­ja Juuso Rönn­holm siirtyy Bu­si­nes­sOu­lun yh­teys­pääl­li­kök­si: "Ou­lul­la on monia vah­vuuk­sia"

Tasavallan presidentin kotimaan asioiden nykyinen erityisavustaja, VTM Juuso Rönnholm, 36, siirtyy BusinessOulun yhteyspäälliköksi, vastuualueenaan päättäjäviestintä. Rönnholm aloittaa uudessa tehtävässään 1. elokuuta.

Hän on työskennellyt presidentin erityisavustajana vuodesta 2017 lähtien. Tätä ennen hän on toiminut muun muassa useiden ministerien erityisavustajana sekä yksityisellä sektorilla.

– Odotan uutta työtäni BusinessOulussa mielenkiinnolla ja erittäin motivoituneena. Oululla on monia vahvuuksia ja haluan olla mukana tekemässä töitä alueen tulevaisuuden eteen, Rönnholm sanoo.

– Vaimoni on kotoisin Oulusta ja sitä kautta kaupunki on minulle tuttu. Muutamme kesällä perheen kanssa Ouluun.

BusinessOulun johtajan Juha Ala-Mursulan mukaan Rönnholm tuo ainutlaatuista osaamista Oulun seudun elinkeinoelämän verkostojen kehittämiseksi ja näkyvyyden lisäämiseksi.

Tasavallan presidentin kotimaan asioiden neuvonantajaksi ja kabinetin jäseneksi on nimitetty diplomi-insinööri Tuomas Telkkä. Hän aloittaa tehtävässään 21. heinäkuuta 2021. Parhaillaan Telkkä työskentelee OP Ryhmässä johdon neuvonantajana.