Tähtijuttu: Hou­kut­taa­ko Suomi vain hyvällä so­siaa­li­tur­val­laan? – Ilman asen­ne­muu­tos­ta ul­ko­maa­lai­sis­ta ei saada hel­po­tus­ta työ­voi­ma­pu­laan

Koti: Ou­lu­lai­sen Hillin perheen vuoden van­has­sa kodissa mie­len­kiin­toi­sen lisän tuovat si­sus­tuk­ses­sa käy­tet­ty vaneri sekä ik­ku­noi­na toi­mi­vat la­si­ele­men­tit

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Po­li­tii­kan pakka se­koit­tuu – Riit­tää­kö op­po­si­tio­ase­ma pe­rus­suo­ma­lais­ten uu­dis­tu­val­le jä­sen­kun­nal­le?

Kesä kääntyy jo loppupuolelle ja uudet kunnan- ja kaupunginvaltuustot aloittavat pian nelivuotiskautensa poikkeavissa olosuhteissa. Viime eduskuntavaaleissa ja nyt kesäkuussa pidetyissä kuntavaaleissa meidän sinisten kannatus äänensä antaneiden joukossa oli poikkeuksellisen heikko.

Niin oli myös yleinen äänestysaktiivisuus. Kaikki äänioikeutetut eivät ole saaneet katetta niille lupauksille, joita vallankahvaan päätyneet ovat heille antaneet, siksi nukkuvien puolue tullee kasvamaan, ellei poliittinen pakka sekoitu äänestäjiä puhuttelevasti. Kuka sitä sekoittaa, onkin jo eri asia, mutta toivottavasti joukossa on myös meidän sinisten julkisuudesta taustalle siirtyneitä poliittisen toiminnan taitajia.