Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Poh­joi­sen kas­vat­tien unel­mien viikko – Antti Ron­kai­nen ja Niko Suih­ko­nen osaavat ar­vos­taa len­to­pal­lon EM-ko­ti­ki­so­jen ai­nut­laa­tui­suut­ta: "Lap­se­na oli vaikea ku­vi­tel­la, että pe­lai­sin joskus itse Ha­ka­met­säs­sä isojen poikien pelejä"

Ammattilaisarki maailmalla on karaissut maajoukkuemiehiä. Suihkosta jopa niin paljon, että paino on pudonnut kymmenen kiloa.

Yleispelaajat Antti Ronkainen (vas.) ja Niko Suihkonen ovat kulkeneet Suomen maajoukkueessa samoja polkuja. Nyt menossa on molempien kolmas arvokisareissu.
Yleispelaajat Antti Ronkainen (vas.) ja Niko Suihkonen ovat kulkeneet Suomen maajoukkueessa samoja polkuja. Nyt menossa on molempien kolmas arvokisareissu.
Kuva: Kalle Parkkinen

Jesss! Tuolla on Jochen Schöps!

Saksalaisen nimi ei sano suurelle suomalaisyleisölle mitään, mutta Antti Ronkaisen mieleen Schöps jäi vahvasti jo 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen puolivälin tietämillä, kun hän seurasi pikkupoikana Suomen lentopallomaaotteluita Tampereen Hakametsän jäähallissa tuhansien muiden kannattajien tavoin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.