Kolumni: Itämeri on Suomen elä­män­lan­ka, jonka häi­riöi­hin on nyt vii­sas­ta va­rau­tua

Hirvikolarit : Kimmo Hyyppä törmäsi sadan ki­lo­met­rin tun­ti­vauh­dil­la hir­veen, jota hän ei nähnyt missään vai­hees­sa

Poh­jois-Suo­men erä­mes­sut siir­ty­vät vuo­del­la eteen­päin – jär­jes­tä­jä il­moit­taa syyksi koronan yhä ai­heut­ta­mat ylei­sö­ra­joi­tuk­set si­sä­ti­lois­sa

Seuraavat Pohjois-Suomen erämessut järjestetään Ouluhallissa kesäkuussa 2022.

Pohjois-Suomen erämessut siirtyvät vuodella eteenpäin kesäkuulle 2022. Tämä aurinkoinen kuva erämessuilta on kahden vuoden takaa toukokuulta 2019.
Pohjois-Suomen erämessut siirtyvät vuodella eteenpäin kesäkuulle 2022. Tämä aurinkoinen kuva erämessuilta on kahden vuoden takaa toukokuulta 2019.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Oulussa järjestettävät Pohjois-Suomen erämessut on päätetty siirtää ensi kesään. Messut siirrettiin ensin toukokuulta elokuun loppuun, mutta nyt Lapin Messut Oy on päättänyt siirtää messutilaisuutta eteenpäin vuodella.

"Pääosin sisätiloissa järjestettäviä messuja on mahdotonta järjestää turvallisesti vielä elokuussa."
Erkki Kuoksa
Lapin Messut Oy

Seuraavat Pohjois-Suomen erämessut järjestetään Ouluhallissa ja pihatiloissa 17.–19.6.2022.

– Pääosin sisätiloissa järjestettäviä messuja on mahdotonta järjestää turvallisesti vielä elokuussa, Lapin Messut tiedottaa.

– Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä joudumme tekemään tämän ikävän päätöksen.

Järjestäjien mukaan näytteilleasettajilla olisi ollut suuri halu osallistua tapahtumaan.

Lapin Messujen seuraava messutapahtuma on lokakuun lopussa Rovaniemellä järjestettävät Kelekkamessut. Rovaniemellä järjestetään myös Lapin erämessut toukokuussa 2022.