Oulun oikeustalo: Oulun uuden oi­keus­ta­lon ves­sas­ta kuu­lu­nut ku­mah­dus johti siihen, että kaikki wc-ti­lat pitää tar­kis­taa

Sosiaalinen media: Jaakko ja Niina Polon pa­ri­suh­de­huu­mo­ri kerää jopa mil­joo­nia näyt­tö­ker­to­ja Ins­ta­gra­mis­sa

Jääkiekko: Kärpät on noussut maan joh­ta­vak­si maa­li­vah­ti­kas­vat­ta­mok­si Roope Kois­ti­sen an­sios­ta

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Pien­ku­lut­ta­jan­kin kan­nat­taa pe­reh­tyä säh­kö­so­pi­muk­sen tekoon – "En väitä, että pääset tun­ti­pal­koil­le sel­vi­tys­työs­sä, niin työ­läs­tä se on, mutta tiedät keneltä ostat ja mitä"

Kyllä pistää miettimään, onko kuluttaja oikeasti hyötynyt sähkönmyynnin eriyttämisestä tuotannosta, ja erityisesti siitä, että kuka vaan voi ryhtyä sähköä myymään. Paljon puhuttanut Energia 247 Oy on ison finanssikonsernin tytäryhtiö, joka pistettiin hattuhyllylle odottamaan parempia aikoja.

Johdannaismarkkinoilla toimivat yritykset markkinoivat pörssisähköä parilla kolmella halvalla kuukaudella ja sen jälkeen monien hinta nousee markkinoiden kalleimpaan päätyyn välityspalkkion ja erilaisten lisäpalveluiden ansiosta.

Oman sähkösopimukseni olen aina tehnyt paikallisen toimijan kanssa. Oulun Rakentajamessuilla tilanne oli karata käsistä, kiitos sinnikkään myyjän, jonka mukaan vain välityspalkkion hinnalla on väliä.

Heillä hinta oli 0,50 snt/kWh, perusmaksu 4,50 euroa kuukaudessa. Varmaan haluaisin, että kaikki on uusiutuvaa, puhdasta sähköä hintaan 3,90 euroa kuukaudessa, eikö vain? Minähän halusin, ja niin johdoissani alkaisi virrata tuuli-vesi- ja aurinkovoimaista sähköä halvemmalla kuin nykyinen sopimukseni.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.