Synnytykset: Myös Oulussa ko­ti­syn­ny­tys­ten määrä kasvaa

Sumuttajat: Lis­ta­sim­me poh­joi­sen me­huk­kaim­pia hui­ja­rei­ta ja vei­ja­rei­ta

Varkaudet: Ruo­ka­var­kaat vievät aiempaa isompia saa­lii­ta, va­ras­hä­lyt­ti­met otettu apuun

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Pe­rus­tus­la­ki­va­lio­kun­ta jatkaa Antti Rinteen joh­dol­la koko ke­vät­kau­den – Oja­la-Nie­me­län sai­raus­lo­ma jatkuu

Eduskunnan työläin valiokunta, perustuslakivaliokunta jatkaa kansanedustaja Antti Rinteen johdolla koko kevätkauden. Peviä johtaneen kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelän sairausloma jatkuu toukokuun loppuun asti. Ojala-Niemelän aivokasvain leikattiin joulukuussa, ja hän on toipunut hyvin.

Lääkäri on suositellut kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelälle, että hän ei palaisi töihin eduskuntaan ennen toukokuun loppua.
Lääkäri on suositellut kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelälle, että hän ei palaisi töihin eduskuntaan ennen toukokuun loppua.
Kuva: Jussi Leinonen

Kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelä (sd.) kertoo Lännen Medialle, että toipuminen joulukuun puolivälissä tehdystä aivokasvainleikkauksesta on edistynyt ongelmitta ja aikataulussaan. Patologille lähetetyistä näytteistä ilmeni pian leikkauksen jälkeen, että kasvain ei ollut syöpä.

Oulun yliopistollisessa keskussairaalassa tehty operaatio oli kuitenkin suuri, ja lääkäri suositteli Ojala-Niemelälle, että hän ei palaisi töihin eduskuntaan ennen toukokuun loppua. Lääkäri arvioi Ojala-Niemelän työkuntoisuuden tällä viikolla, koska hänen sairauslomansa olisi päättynyt sunnuntaina 14. maaliskuuta.

– Päätin kunnioittaa asiantuntijan arviota ja tehdä, kuten hän suositteli. Antti Rinne (sd.) sijaistaa minua perustuslakivaliokunnan johdossa sinne asti.

Johanna Ojala-Niemelä on koulutukseltaan varatuomari ja neljännen kauden kansanedustaja. Hänet valittiin 2019 eduskuntavaalien jälkeen eduskunnan perustuslakivaliokunnan puheenjohtajaksi.

Antti Rinne sijaistaa Johanna Ojala-Niemelää perustuslakivaliokunnan johdossa koko kevään.
Antti Rinne sijaistaa Johanna Ojala-Niemelää perustuslakivaliokunnan johdossa koko kevään.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.