Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Peliala hyötyy ko­ro­nak­rii­sis­tä, kun ihmiset pysyvät kotona – Suo­mes­sa lii­ke­vaih­to pysynee yli kah­des­sa mil­jar­dis­sa eu­ros­sa: "Ollaan on­nek­kaas­sa ase­mas­sa"

Suomalaiselle pelialalle on satanut kymmeniä miljoonia euroja investointeja koronapandemiasta huolimatta, ja pörssiin listautuneiden peliyhtiöiden kurssit ovat nousussa. Supercelliltä 25 miljoonaa euroa tukea saaneen Metacore-peliyhtiön toimitusjohtaja Mika Tammenkoski sanoo, että alalla menee Suomessa paremmin kuin koskaan. Yhtiön jo yli 300 000 kertaa ladatusta uutuudesta povataan seuraavaa suomalaista menestyspeliä.

Metacoren toimitusjohtajan Mika Tammenkosken (oik.) mukaan vielä kymmenen vuotta sitten suomalaiset peliyhtiöt eivät kiinnostaneet varsinkaan ulkomaalaisia sijoittajia, mutta nyt tilanne on päinvastainen. Mikko Sillanpää ja Katja Louhio esittelevät pelin päivityksiä Tammenkoskelle.
Metacoren toimitusjohtajan Mika Tammenkosken (oik.) mukaan vielä kymmenen vuotta sitten suomalaiset peliyhtiöt eivät kiinnostaneet varsinkaan ulkomaalaisia sijoittajia, mutta nyt tilanne on päinvastainen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.