Liikenne: Jos Oulun Poik­ki­maan­tie pää­te­tään uu­dis­taa, töihin pääs­tään no­peas­ti

Taiteiden yö: Kahden in­to­hi­moi­sen tai­de­har­ras­ta­jan unelma täyttyy Tai­tei­den yönä, kun Gal­le­ria 33 avaa ovensa

Pe­laa­ja­vaih­to­kau­pat: Aatu Räty ja Ve­li-Mat­ti Tiu­ra­nie­mi siir­ty­vät Ju­ku­rei­hin lop­pu­kau­den ajaksi, Axel Rindell vaih­dos­sa Kärp­piin

Leijonien MM-hopeajoukkueeseen viime keväänä kuulunut Alex Rindell siirtyy Kärppiin loppukaudeksi.
Leijonien MM-hopeajoukkueeseen viime keväänä kuulunut Alex Rindell siirtyy Kärppiin loppukaudeksi.
Kuva: Jääkiekkoliitto

Oulun Kärpät ja Mikkelin Jukurit ovat sopineet pelaajavaihtokaupasta, jossa Kärpät lainaa hyökkääjä Aatu Rädyn ja puolustaja Veli-Matti Tiuraniemen loppukaudeksi Jukureihin.

Samalla Mikkelin Jukureissa pelaava 21-vuotias puolustaja Axel Rindell siirtyy Kärppien riveihin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

– Nämä pelaajasiirrot auttavat molempia seuroja tahoillaan sekä ennen kaikkea näitä nuoria pelaajia ottamaan seuraavia askeleita urillaan, kommentoi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

Myös Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho pitää vaihtoa hyvänä asiana nuorten pelaajien kehityksen kannalta.

– Toivotamme tervetulleeksi EHT-tason puolustaja Rindellin meille. Axel on juuri sellainen pelaaja pakistoomme, jota tällä hetkellä tarvitsemme, Aho kommentoi Kärppien tiedotteessa.

– Tämä on hyvä ratkaisu myös Tiuraniemen kehityksen kannalta. Aatua kiitämme ajasta Kärppien organisaatiossa ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Rindell on Espoon Jääklubin kasvatti. Liiga-debyyttinsä hän teki kaudella 2019-2020 Mikkelin Jukureissa. Viime keväänä Rindell oli mukana voittamassa Suomelle MM-hopeaa.