Pääkirjoitus: Pu­heen­joh­ta­jil­ta läh­te­nyt mopo käsistä – jäitä hattuun vaa­li­ten­teis­sä, mallia poh­joi­ses­ta

Vaalitentti: Katso tal­len­ne Kalevan vaa­li­ten­tis­tä, mukana kuusi ni­me­käs­tä eh­do­kas­ta Oulun vaa­li­pii­ris­tä

Kolumni: Ou­lu­lais­kou­lun hyvät ko­ke­muk­set kou­lu­pu­dok­kai­den kanssa osoit­ta­vat, miten tärkeää on kokemus po­ruk­kaan kuu­lu­mi­ses­ta

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Pal­lo­liit­to ja Anna Signeul läh­te­vät eri teille muu­ta­man kuu­kau­den etu­ajas­sa – "On hyvä hetki val­mis­tau­tua tu­le­vai­suu­teen ja asettaa uusi suunta"

Suomen Palloliitto ja naisten jalkapallomaajoukkuetta valmentanut Anna Signeul ovat sopineet ruotsalaisvalmentajan sopimuksen purkamisesta. Signeul valmensi Helmareita vuodesta 2017 ja luotsasi Suomen EM-kilpailuihin, mutta joutui kisojen aikana mediakohuun toimintatapojensa takia.

Palloliiton tiedotteen mukaan liiton hallitus vahvisti Signeulin sopimuksen purkamisen etäkokouksessaan maanantai-iltana. Sopimuksen piti kestää kuluvan vuoden loppuun.

– Signeul johdatti Suomen tavoitteen mukaisesti EM-lopputurnaukseen, toi huippujalkapallon edellyttämän vaatimustason maajoukkueeseen ja edisti voimakkaasti suomalaisten pelaajien etenemistä eurooppalaisiin huippuseuroihin ja sarjoihin, kertoi Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.