Mainos

Pai­kal­li­sen vaa­te­pu­tii­kin va­li­koi­mas­sa arki ja juhla sopivat yhteen – ”K­las­si­set ja kauniit vaat­teet kes­tä­vät aikaa”

Oululaisella Muoti Privaatilla on myös oma verkkokauppa, josta löytyy koko kivijalkaliikkeen valikoima.

Ilmojen kylmentyessä onnistuneen asun kruunaa muhkean pehmoinen ja värikäs kaulaliina tai pipo. Kevyt ja käytännöllinen tikkitakki on loistava valinta kerrospukeutumiseen. Ihastuttavat midipituiset hameet ja mekot eri väreissä ja kuoseissa ovat nousseet tämänkin syksyn luottovaatteiksi. Mekko on helppo yhdistellä monenlaisiin asukokonaisuuksiin esimerkiksi värikkäällä ja pehmeällä neuleella. Kauniin ja tyylikkään villakangastakin voi pukea lähes mihin tahansa tilaisuuteen – siksi se ansaitseekin paikkansa jokaisen vaatekaapin perustana. Neutraalinsävyinen villakangastakki on helppo yhdistää erilaisiin asukokonaisuuksiin. Myös erilaiset lippikset sopivat asuun kuin asuun myös syksyllä ja talvella, sillä lippa suojaa hyvin tuulelta ja tuiskulta. Erilaisten materiaalien, värien ja kuosien yhdistely sekä kerrospukeutuminen on syksyllä ja talvella sekä trendikästä, mukavaa että lämmintä.
Ilmojen kylmentyessä onnistuneen asun kruunaa muhkean pehmoinen ja värikäs kaulaliina tai pipo. Kevyt ja käytännöllinen tikkitakki on loistava valinta kerrospukeutumiseen.
Ilmojen kylmentyessä onnistuneen asun kruunaa muhkean pehmoinen ja värikäs kaulaliina tai pipo. Kevyt ja käytännöllinen tikkitakki on loistava valinta kerrospukeutumiseen.

Kun astuu Oulun keskustan tuulesta ja tuiskusta vaaleanpunaisen kivitalon ovesta sisään, avautuu oven takaa soma vaateputiikki, jossa kiire ja arkinen hälinä saavat hetkeksi unohtua.

Puistolan rakennuksessa sijaitseva Muoti Privaatti on perustettu jo 1990-luvulla. Paikallinen Muoti Privaatti myy klassisia ja laadukkaita naistenvaatteita kotimaisilta, skandinaavisilta ja italialaisilta merkeiltä.

Muoti Privaatin yrittäjä Iina Kuvaja on innoissaan syksyn ja talven uutuuksista, joihin sisältyy paljon erilaisia värejä, kuoseja ja materiaaleja.

Ensivilkaisulta tummien vaatteiden joukosta silmiin osuu purppuraa, pinkkiä, violettia ja sinistä monessa eri sävyssä.

”On ihanaa, kun ihmiset haluavat kokeilla ja kysyvät rohkeasti erilaisia värejä. Kirkkaat värit erottuvat tummasta massasta edukseen ja värien avulla saa piristettyä asun kuin asun”, Iina Kuvaja sanoo.

Erilaisia värejä, kuoseja, materiaaleja ja kerroksia

Talviaamuisin asua valitessa tyylikkyyden lisäksi korostuvat mukavuus ja vaihtelevat sääolosuhteet.

Se näkyy myös Muoti Privaatin valikoimassa, josta löytyy ilmojen viiletessä entistä enemmän lämpimiä ja pörröisiä neuleita, muhkeita pipoja ja kaulahuiveja sekä eri värisiä ja mittaisia tikkitakkeja. Talven leudommille päiville valikoimassa on tyylikkäitä lippiksiä, jotka suojaavat tuulelta ja lumisateelta.

”Syksyllä ja talvella korostuvat ihanat luonnonmateriaalit, joita on helppo yhdistellä ja käyttää kerrospukeutumisessa. Esimerkiksi luottoneule on helppo yhdistää talvisin ohuemman kauluspaidan kanssa”, Iina Kuvaja sanoo.

Mekoissa suosituin helman pituus on tällä hetkellä midimitta, joka ulottuu noin puoleen sääreen asti. Valittavana on paljon ihania kuoseja, kirkkaita värejä, kimallusta ja paljetteja, mutta myös klassisempia vaihtoehtoja.

”Ajatuksena on, että juhlavampikin mekko muuntautuu hyvin arkeen, kun sen stailaa eri tavalla. Sen oman lempikesämekonkin voi hyvin stailata talveen sopivaksi pukemalla kaveriksi pörröisen neuleen ja paksummat sukkahousut sekä vaihtamalla avokkaat rouheisiin nilkkureihin."

Säiden viilennettyä kevyiden ja ilmavien mekkojen seuraksi voi pukea lämpimän neuleen ja paksummat kengät. Tänä syksynä vaateputiikin valikoimasta pomppaa esiin kauniin väriset violetit ja purppuran väriset vaatekappaleet. Leveälahkeiset housut on hyvä valinta niin arkisiin kuin juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Sininen on monen suosima luottoväri, jota löytyy Muoti Privaatilta useissa ihanissa sävyissä. Näyttävän hameen tai mekon saa sopimaan myös rennompaan tilaisuuteen, kun yhdistää sen pehmeään neuleeseen ja tennareihin.
Säiden viilennettyä kevyiden ja ilmavien mekkojen seuraksi voi pukea lämpimän neuleen ja paksummat kengät.
Säiden viilennettyä kevyiden ja ilmavien mekkojen seuraksi voi pukea lämpimän neuleen ja paksummat kengät.

Iina Kuvaja nostaa kenkämallistosta esiin nilkkureiden lisäksi tyylikkäät loaferit, jotka sopivat moneen tilanteeseen.

”Loaferit on siistit ja mukavat, ja ne on helppo yhdistellä niin mekkojen kuin housujenkin kanssa. Tänä päivänä siistit tennarit tai loaferit voivat olla yhtä asiallinen valinta kuin korkokengät.”

Housuista löytyy tänä talvena runsaasti erilaisia malleja. Valittavana on niin pilliä, suoralahkeista, leveälahkeista kuin boot cut -malliakin. Tämän hetken suosikeiksi ovat nousseet eriväriset samettihousut.

”Muoti on siitä jännää, että se toistaa itseään tasaisin väliajoin. Tänä syksynä moni asiakas onkin hihkaissut ääneen, että hänellä on ollut 70-luvulla just tämmöiset sammarit. Klassiset ja kauniit vaatteet kestävät aikaa”, Kuvaja sanoo.

Muoti Privaatissa on laaja kokovalikoima ja vaatteita löytyy monen ikäisille ja erilaisille tyyleille. Asiakkailla on käytössään myös kätevä ompelimopalvelu, jossa voi esimerkiksi lyhentää hihaa tai lahjetta tai kaventaa mekko oikean kokoiseksi.

"Useimmista vaatteista tilaamme tarkoituksella vain yhden kappaleen kokoa kohden, joten meiltä ostaessa samanlaista asua ei luultavasti tule hirveän monella vastaan. Tilan rajallisuuden vuoksi pidämme liikkeessä näytillä vaatteista tavallisesti vain yhtä kokoa, joten myyjältä kannattaa kysyä rohkeasti omaa kokoaan."

Kiireetöntä shoppailua yksin tai porukalla

Oululainen Muoti Privaatti on tunnettu uniikkien vaatteiden lisäksi erityisen sydämellisestä, kiireettömästä ja asiantuntevasta palvelustaan.

"Saamme hirveästi hyvää palautetta ja meillä on paljon luottoasiakkaita, joiden kanssa tulee käytyä shoppailun lomassa läpi myös elämän ilot ja surut", Kuvaja kertoo hymyillen.

Monipuoliset suorat housut sopivat täydellisesti arkipukeutumiseen. Housujen suora leikkaus ja leveät lahkeet luovat huolitellun ja tyylikkään ilmeen. Pehmeä ja lämmin neulemekko on sekä tyylikäs että mukava valinta kylmempiinkin talvipäiviin. Kauniisti laskeutuva paitamekko sopii täydellisesti kaikkiin talven menoihin. Juhliin kukkamekon kanssa voi pukea korkokengät ja näyttävän kaulakorun, arkeen mekon kaveriksi sopii esimerkiksi loaferit ja pehmeä neulepusero. Näyttävä ja tyylikäs paljettimekko sopii täydellisesti esimerkiksi pikkujouluihin tai uudenvuoden juhlallisuuksiin.
Monipuoliset suorat housut sopivat täydellisesti arkipukeutumiseen. Housujen suora leikkaus ja leveät lahkeet luovat huolitellun ja tyylikkään ilmeen.
Monipuoliset suorat housut sopivat täydellisesti arkipukeutumiseen. Housujen suora leikkaus ja leveät lahkeet luovat huolitellun ja tyylikkään ilmeen.

Muoti Privaatista on mahdollista varata aika myös maksuttomaan stailauspalveluun, jossa myyjä on valmistautunut etukäteen etsimällä sopivia asuja asiakkaan toiveiden mukaan. Stailaukseen voi tulla yksin tai vaikka kaverin kanssa.

Stailausaikaa varatessa on hyvä kertoa oman koon lisäksi hieman omasta tyylistään ja värimieltymyksistään, jotta myyjä osaa valita rekkiin valmiiksi asuja sovitettavaksi.

Lisäksi Muoti Privaatti järjestää tilauksesta yksityiskutsuja esimerkiksi kaveri- tai työporukoille. Etukäteen varattu privaattishoppailu räätälöidään aina kunkin porukan toivomusten mukaiseksi.

”Illan aikana putiikissa voidaan järjestää esimerkiksi muotinäytös ja jakaa stailausvinkkejä erilaisiin tilanteisiin, kuten juhla- tai työpukeutumiseen ja erilaisten asujen yhdistelyyn. Usein osaamme ehdottaa ja katsoa asiakkaillemme sellaisiakin vaatteita, malleja ja värejä, joita heillä itsellä ei tulisi välttämättä kokeiltua."

Verkkokauppa palvelee paikallisesti ja valtakunnallisesti

Kivijalkaliikkeen lisäksi Muoti Privaatilla on oma ihastuttava verkkokauppa, jossa voi käydä inspiroitumassa ja tutustumassa vaatekaupan laajaan tuotevalikoimaan.

”Kaikki, mitä meillä on verkkokaupassa, löytyy myös kivijalkaliikkeestä. Verkkokauppaa voi siis hyvin käyttää katalogina ja tutkia jo etukäteen, mistä tykkäisi. Meillä on verkkokaupassa kotiin tilaamisen lisäksi myös nouto myymälästä -vaihtoehto”, Kuvaja kertoo.

Tänä vuonna pikkujoulupukeutumisessa on nähtävillä runsaasti säihkettä, kimallusta ja eri värisiä paljetteja.
Tänä vuonna pikkujoulupukeutumisessa on nähtävillä runsaasti säihkettä, kimallusta ja eri värisiä paljetteja.

Jos sopivaa asua tai kokoa ei löydy Muoti Privaatin valikoimasta, kannattaa huikata asiasta myyjälle. Muoti Privaatin porukka auttaa ja konsultoi asiakkaitaan myös etänä esimerkiksi sosiaalisen median kanavien ja verkkokaupan chatin kautta.

Vaateputiikin some-tileillä nostetaan päivittäin esiin mallistojen aarteita sekä annetaan erilaisia pukeutumisvinkkejä ja inspiraatiota asukokonaisuuksien stailaamiseen.

Koko Muoti Privaatin porukan tavoitteena onkin, että jokaiselle asiakkaalle löydettäisiin valikoimasta juuri ne itselle tärkeät ja rakkaat vaatteet, joissa on hyvä olla.

Jokainen kaunis vaate on tarkoitettu käyttöön, ei kaappiin odottamaan erityishetkeä.

”Suosittelen lämpimästi satsaamaan laadukkaisiin ja klassisiin luottovaatteisiin, jotka pysyvät kauniina vuosikausia. Monikäyttöisiä ja hyvännäköisiä vaatteita on helppo yhdistellä ja eri tavalla stailaamalla ne sopivat niin arkeen kuin juhlaan.”

Tutustu Muoti Privaatin verkkokauppaan ja valikoimaan osoitteessa www.muotiprivaatti.fi.

Yhteystiedot

Muoti Privaatti

Avoinna:
Arkisin klo 11–18, lauantaisin klo 10–16.

Pakkahuoneenkatu 15
90100 Oulu
puh. 0400168595
info@muotiprivaatti.fi

Muoti Privaatti Instagramissa & Facebookissa