Mainos

Pai­kal­li­nen ham­mas­kli­nik­ka haluaa pa­nos­taa ny­ky­ai­kai­siin hoi­to­me­ne­tel­miin – di­gi­taa­li­suus tuo ham­mas­hoi­toon tark­kuut­ta, no­peut­ta ja en­nus­tet­ta­vuut­ta

Hammasklinikka Sirius panostaa tasa-arvoon, asiantuntijuuteen ja nykyaikaisiin hoitomenetelmiin. Ystävällinen ja asiakaslähtöinen hammashoito on perheyritykselle tärkeää.

Hammasklinikka Siriuksen yrittäjä Timo Kolmonen haluaa panostaa nykyaikaisiin hoitomenetelmiin. Kolmonen on koonnut hammasklinikalleen asiantuntevan tiimin, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä eri erikoisalojen välillä.
Hammasklinikka Siriuksen yrittäjä Timo Kolmonen haluaa panostaa nykyaikaisiin hoitomenetelmiin. Kolmonen on koonnut hammasklinikalleen asiantuntevan tiimin, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä eri erikoisalojen välillä.

Oulun keskustassa sijaitsevan Hammasklinikka Siriuksen vastaanotolla on rauhallinen ja kotoisa tunnelma. Hammasklinikka Sirius on paikallinen perheyritys, joka toimii joustavasti ja ketterästi silloinkin, kun hampaat tarvitsevat hoitoa nopeasti.

Tervolasta kotoisin oleva Timo Kolmonen valmistui Oulun yliopistosta hammaslääkäriksi 15 vuotta sitten ja on toiminut hammaslääkärinä siitä lähtien. Hammasklinikka Siriuksen hän perusti vaimonsa Marjo Nikulan kanssa vuosi sitten maaliskuussa.

”Halusimme, että klinikkamme on pieni, jotta voimme olla lähellä asiakasta ja tarjota mahdollisimman yksilöllistä palvelua. Olen iloinen siitä, että olemme voineet koota meille juuri oikeanlaisen tiimin saman henkistä porukkaa”, protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Timo Kolmonen kertoo.

Hammasklinikka Siriuksessa työskentelee suuhygienisti, perushammaslääkäri ja usean alan erikoishammaslääkäreitä. Hammasklinikalla on edustettuna kaikki hammashoidon erikoisalat oikomishoitoa lukuunottamatta.

”Meille tärkeitä arvoja ovat tasa-arvo, nykyaikaiset hoitomenetelmät sekä asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Teemme tiivistä yhteistyötä eri alojen erikoishammaslääkäreiden kanssa ja pystymme konsultoimaan toisiamme helposti”, Kolmonen sanoo.

Digitaalinen hammashoito on tarkkaa ja nopeaa

Digitaalinen hammashoito on tärkeä osa Hammasklinikka Siriuksen toimintaa. Digitaalitekniikka helpottaa huomattavasti sekä potilasta että lääkärin työskentelyä.

Cerec-laitteella keraaminen paikka tai kruunu tehdään yleensä yhdellä käynnillä, joten mitään väliaikaisia rakenteita ei tarvita.
Cerec-laitteella keraaminen paikka tai kruunu tehdään yleensä yhdellä käynnillä, joten mitään väliaikaisia rakenteita ei tarvita.

Digitaalisuus näkyy konkreettisesti esimerkiksi siinä, että hammasimplantti voidaan suunnitella klinikalla valmiiksi 3D-mallinnoksen avulla. Hammasklinikan vastaanotolla paikan päällä tehdään myös hammaskruunut ja -sillat.

”Digitaalisessa hammashoidossa tarkkuus ja nopeus ovat kehittyneet parempaan suuntaan. Digitaalisuus on myös parantanut hoidon ennustettavuutta”, Kolmonen sanoo.

Pelkopotilaille on tarjolla nukutushoitoa

Kaikki Hammasklinikka Siriuksen hammaslääkärit ovat perehtyneet pelkopotilaiden hoitoon. Hoitojen aikana hammaslääkäri selittää rauhallisesti, mitä operaatiossa tehdään seuraavaksi.

Myös pelkopotilaat hyötyvät digitaalisesta hammashoidosta. Esimerkiksi hampaiden jäljennösaineen suuhun laittaminen saattaa tuntua monen mielestä epämiellyttävälle. Digitaalisessa hammashoidossa jäljennös voidaan ottaa optisella skannerilla ilman suuhun laitettavia jäljennösaineita.

Hammasklinikka Siriuksessa puudutus tehdään digitaalisella laitteella, joka annostelee puudutusaineen hellävaraisesti.
Hammasklinikka Siriuksessa puudutus tehdään digitaalisella laitteella, joka annostelee puudutusaineen hellävaraisesti.

Jos pelko kasvaa liian suureksi, Hammasklinikka Siriuksessa tehdään hammasoperaatioita myös nukutuksessa. Nukutushammashoidon aikana voidaan tehdä joko vain kirurgiset toimenpiteet tai korjata kaikki paikkauksista hampaanpoistoihin.

Kaikki tarvittavat korjaukset pyritään tekemään yhdellä nukutuksella.

”Pyrimme aina siihen, että hoidon voisi tehdä hereillä, mutta jos se ei onnistu, niin meiltä saa myös nukutushammashoitoa. Pelkopotilaita on kaikissa ikäluokissa lapsesta vaariin eikä hammaslääkärin pelko ole mitenkään harvinaista”, Kolmonen sanoo.

Hammasklinikalta saa myös esteettistä hammashoitoa

Hammasklinikka Siriuksessa tehdään perushammashoidon lisäksi myös hampaiden esteettisiä hoitoja, esimerkiksi ikenen tai hampaiden muotoilua.

”Jos hammas on esimerkiksi väärän mallinen tai hampaassa on ienvetäymä, niin meiltä voi kysyä, mitä asialle voisi tehdä. Ajan hammasklinikallemme voi varata joko netissä tai puhelimitse”, Kolmonen kertoo.

Tutustu perheyritys Hammasklinikka Siriuksen palveluihin ja varaa aikasi osoitteessa https://hammas-sirius.fi/.

Info

Hammasklinikka Sirius 

Isokatu 26 A 7 (3. kerros)

90100 Oulu

p. 044 533 4000

info@hammas-sirius.fi