Pääkirjoitus: Mainio uutinen Suomen pel­loil­ta – hyvät sa­to­nä­ky­mät li­sää­vät huol­to­var­muut­ta

Oulun yliopisto: Pro­fes­so­ri teki po­lii­sil­le tut­kin­ta­pyyn­nön Oulun yli­opis­ton johdon toi­mis­ta

Tilaajille

Oulusta muut­ta­neen pa­ris­kun­nan elämä sujuu 35 neliön yk­siös­sä, kun kir­jo­jen takana on jemmoja ja pianoa voi soittaa kir­jas­tos­sa – Si­sus­tus­ark­ki­teh­ti kertoo viisi vinkkiä pieneen kotiin

Essi Oikarinen ja Ari Alasalmi muuttivat Helsingin korkean vuokratason takia pieneen asuntoon, mutta ovat huomanneet, että joustavalla asenteella ja nokkelilla tilaratkaisuilla syntyy toimiva koti. Viihtymistä edesauttaa samanlainen vuorokausirytmi ja isoista ikkunoista tulviva valo.

Essi Oikarinen ja Ari Alasalmi ovat pyrkineet jakamaan yksiönsä erillisiksi alueiksi, kuten nukkumis-, oleskelu-, työ- ja ruokailutilaksi.
Essi Oikarinen ja Ari Alasalmi ovat pyrkineet jakamaan yksiönsä erillisiksi alueiksi, kuten nukkumis-, oleskelu-, työ- ja ruokailutilaksi.

Huoneiston ulko-ovella vastassa on kaksi paperikassia: toisessa on tölkkejä kauppaan palautettavaksi ja toisessa keräyspahvit. Puikahdus niiden välistä, ja ollaan Essi Oikarisen ja Ari Alasalmen yksiössä.

35,5 neliön kokoiseen asuntoon on saatu mahtumaan helsinkiläisen pariskunnan elämä. Keittiönurkkauksen edessä on pyöreä pöytä, peremmällä huoneistossa on sänky, kirjahylly, sohva ja sen edessä televisio.