Mainos

Oulussa on nyt Suomen suurin plas­tiik­ka­ki­rur­gi­nen yk­si­tyis­kli­nik­ka – ”Sat­saam­me uuteen tek­no­lo­giaan ja ha­luam­me olla ke­hi­tyk­sen etu­rin­ta­mas­sa”

Ouluun on avattu uusi plastiikkakirurginen yksityisklinikka. Asiakkaina on kaiken ikäisiä miehiä ja naisia. Plastic Surgery Center tarjoaa toimenpiteistä kiinnostuneille myös maksuttoman konsultaation.

Oulun ydinkeskustassa sijaitseva Plastic Surgery Center on avoinna seitsemänä päivänä viikossa. Plastic Surgery Centerissä on laaja valikoima erilaisia palveluita terveyspalveluista esteettiseen kirurgiaan.
Oulun ydinkeskustassa sijaitseva Plastic Surgery Center on avoinna seitsemänä päivänä viikossa. Plastic Surgery Centerissä on laaja valikoima erilaisia palveluita terveyspalveluista esteettiseen kirurgiaan.

Oulun ydinkeskustaan, Kauppurienkadulle on avattu uusi plastiikkakirurginen ja esteettisiin toimenpiteisiin erikoistunut lääkäriklinikka, Plastic Surgery Center.

Plastic Surgery Center on vuonna 2012 perustettu, Suomen suurin plastiikkakirurginen yritys. Plastic Surgery Center -klinikoita on Oulun lisäksi Turussa, Tampereella, Porvoossa ja kaksi klinikkaa Helsingissä. Ensi vuonna avataan klinikka myös Tukholman keskustassa.

”Meillä on ollut paljon Oulussa ja Pohjois-Suomessa asuvia asiakkaita, jotka ovat asioineet Helsingin klinikalla. Nyt kaikki palvelut löytyvät paljon lähempää”, Plastic Surgery Centerin johtava lääkäri Karl Johan Svedjeholm kertoo.

Uusi klinikka on valoisa, tyylikäs ja viihtyisä. Klinikka on auki seitsemänä päivänä viikossa.

”Klinikkamme on huippumoderni. Satsaamme uuteen teknologiaan ja haluamme olla kehityksen eturintamassa: käytämme maailman luokan lasereita ja laitteita”, Svedjeholm sanoo.

Plastic Surgery Center tarjoaa apua moneen

Kaikki Plastic Surgery Centerissä työskentelevät asiantuntijat ovat pitkään alalla olleita ja kokeneita plastiikkakirurgian ammattilaisia.

”Olemme saaneet asiakkailtamme todella hyvää palautetta. Meillä on pätevä ja osaava, kokenut henkilökunta. Meillä on turvalliset ja testatut toimenpiteet ja pitkä kokemus alalta. Me teemme turvallisia toimenpiteitä ja tähtäämme aina luonnollisiin tuloksiin”, Svedjeholm kertoo.

Asiakkaina on kaiken ikäisiä suomalaisia miehiä ja naisia, jotka haluavat hoitaa tai korjata kehoaan. Asiakaskunnasta noin 35 prosenttia on miehiä ja noin 30 prosenttia eläkeikäisiä. Plastic Surgery Centerissä on laaja valikoima erilaisia palveluita terveyspalveluista esteettiseen kirurgiaan.

Uusi klinikka on valoisa, tyylikäs ja viihtyisä.
Uusi klinikka on valoisa, tyylikäs ja viihtyisä.

Yksi tavallisimmista toimenpiteistä on raskauden jälkeen tehtävät korjaavat toimenpiteet.

”Esimerkiksi vatsanahan kiristysleikkaus on todella yleinen, ja myös rintojen kohotuksia teemme paljon. Yli 50-vuotiaille teemme esimerkiksi roikkuvien yläluomien korjausta ja miehille voidaan tehdä esimerkiksi gynekomastialeikkauksia, eli rintojen liikakasvun hoitoa”, Svedjeholm kertoo.

”Teemme myös rasvansiirtoa, jossa voidaan lisätä täyteläisyyttä esimerkiksi poskipäihin tai rintoihin. Rasvanpoistoa kehon eri alueilta voidaan tehdä kevyellä ja hellävaraisella vesisuihkutekniikalla tai uudella jäädytystekniikalla.”

Myös veitsettömät menetelmät ja kevyet toimenpiteet ovat suosittuja.

”Laserilla voidaan tehdä tehokkaasti ja turvallisesti ryppyjen poistoa, ihon nuorennusta sekä kevyttä kohotusta täysin veitsettömästi. Myös ihokarvojen ja tatuointien poisto laserilla on yleistä.”

Maksuton konsultaatio asiantuntijan kanssa

Plastic Surgery Center tarjoaa ennen kaikkia toimenpiteitä maksuttoman konsultaation. Konsultaatio ei sido mihinkään.

Konsultaatiossa lääkäri tai hoitaja kertoo toimenpiteeseen liittyvistä vaiheista, eli valmistautumisesta, itse toimenpiteestä ja jälkihoidosta. Konsultaatiossa toimenpide suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

”Konsultaatio voidaan tehdä joko paikan päällä tai sähköpostitse kuvien ja tekstin avulla”, Svedjeholm kertoo.

Asiakkaina on kaiken ikäisiä suomalaisia miehiä ja naisia, jotka haluavat hoitaa tai korjata kehoaan. Asiakaskunnasta noin 35 prosenttia on miehiä ja noin 30 prosenttia eläkeikäisiä.
Asiakkaina on kaiken ikäisiä suomalaisia miehiä ja naisia, jotka haluavat hoitaa tai korjata kehoaan. Asiakaskunnasta noin 35 prosenttia on miehiä ja noin 30 prosenttia eläkeikäisiä.

Toimenpiteeseen pääsee yleensä viimeistään kuukauden sisällä hoitoon hakeutumisesta. Pientoimenpiteet voidaan suorittaa joskus jopa heti konsultaation yhteydessä.

Suurin osa toimenpiteistä ei vaadi yöpymistä klinikalla, mutta esimerkiksi leikkaushoitoa vaativien toimenpiteiden jälkeen asiakas voi jäädä yöksi, mikäli on tarvetta.

”Toimenpiteet ovat turvallisia. Nykytekniikalla toipuminen leikkausten jälkeen on nopeaa ja pientoimenpiteissä toipumisaikaa ei yleensä tarvita ollenkaan”, Svedjeholm kertoo.

Koodilla "Kaleva" yli 300 euron toimenpiteistä -50€ ja yli 500 euron toimenpiteistä -100€. Voimassa 15.12.2020 asti.

Tutustu Plastic Surgery Centerin palveluihin osoitteessa https://www.plasticsurgery.fi/.

Info

Oulun klinikka

Kauppurienkatu


Ma-Pe: 08.00–21.30

La: 08.00–19.00

Su: 12.00–18.00

Puhelin: 08 771166

Sähköposti: info@plasticsurgery.fi

Käyntiosoite:

Kauppurienkatu 13, 3 krs

90100 Oulu