Oulun ui­ma­kou­lui­hin voi pian il­moit­tau­tua – vau­va­uin­tien en­sim­mäi­set syksyn ryhmät ovat täyt­ty­neet

Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestää jälleen syyskaudella uimakouluja pitkän tauon jälkeen.

Syksyn uimakoulut aloittelevat Oulussa.
Syksyn uimakoulut aloittelevat Oulussa.
Kuva: Maiju Pohjanheimo

Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestää jälleen syyskaudella uimakouluja pitkän tauon jälkeen. Lasten vesileikkikouluihin, alkeis- ja jatkouimakouluihin sekä aikuisten uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 12. elokuuta kello 8.

Aikuisille järjestetään syksyn aikana kaksi alkeisuimakoulua ja kaksi tekniikkauimakoulua. Alkeisuimakoulun tavoitteena on uinnin alkeiden ja oikean hengityksen oppiminen. Tekniikkakurssilla keskitytään uintitekniikoiden opetteluun. Aikuisten uimakoulut järjestetään Raksilan kuntouintialtaalla.

Vauvauintien ensimmäiset syksyn ryhmät ovat jo täyttyneet. Seuraavan kerran vauvauinteihin voi ilmoittautua arviolta lokakuussa koronatilanteen salliessa.

Turvaetäisyyksistä huolehdittava

Koronavirustilanteen vuoksi puku- ja pesutiloissa sekä altaalla tulee pitää 1–2 metrin etäisyys muihin kuin omiin perheenjäseniin. Uimaan ei voi tulla edes lievästi sairaana.

Vauvauintiryhmien ja 1–2-vuotiaiden vesileikkikoulujen osallistujamäärää on pienennetty, jotta turvaetäisyyksien pitäminen olisi mahdollista.

Ilmoittautuminen tehdään kaupungin sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä.