Historia: Näin eteni Oulun tu­hoi­sin kau­pun­ki­pa­lo tasan 200 vuotta sitten

Vanhat kuvat: Kesäkuu Oulussa 20 vuotta sitten – Au­to­to­rin py­sä­köin­ti­alueel­le suun­ni­tel­tiin elo­ku­va­kes­kus­ta, täl­lai­sia olivat te­ras­sit

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Oulun TE-toi­mis­to aloit­taa uusissa ti­lois­sa ke­sä­kuun puo­li­vä­lis­sä − Asia­kas­pal­ve­lus­sa suo­si­taan edel­leen verkko- ja pu­he­lin­pal­ve­lui­ta

Työ- ja elinkeinotoimisto siirtyy muutaman korttelin keskustassa kohti uusia tiloja.

Isokadun varressa Sepänkadun ja Nummikadun välissä sijaitsevan Technopoliksen talon viereen rakennettiin laajennus Uudenkadun puolelle.
Isokadun varressa Sepänkadun ja Nummikadun välissä sijaitsevan Technopoliksen talon viereen rakennettiin laajennus Uudenkadun puolelle.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Oulun TE-toimisto muuttaa kesäkuun puolessa välissä Technopoliksen ydinkeskustan kampukselle. Tällä hetkellä se toimii Oulussa Torikadun virastotalossa.

TE-toimisto on toiminut Torikadun virastotalossa vuodesta 1983 lähtien. Muutto koskee noin 180 henkilöä. TE-toimiston kanssa samassa Technopoliksen kampuksessa toimii jatkossa muun muassa Verotoimisto.

− Saamme käyttöön uudet modernit ja monipuoliset tilat. Asiakkaiden, kumppaneiden ja henkilöstön kannalta on erinomaista, että tilat sijaitsevat edelleenkin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, kertoo Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston johtaja Maire Mäki

Asiakaspalvelupiste avataan uusissa tiloissa maanantaina 15. kesäkuuta. Käyntiosoite on Uusikatu 52:n ensimmäisessä kerroksessa.

Asiakaspalvelupisteessä on mahdollista asioida ilman ajanvarausta arkisin klo 9-16. Torikadulla asiakaspalvelupiste on toiminnassa perjantaihin 12. kesäkuuta saakka.

Koronaepidemian takia asiakkaita suositellaan käyttämään edelleen ensisijaisesti puhelinpalveluja sekä Oma asiointi -verkkopalvelua. Myös ajanvarausasiakkaat palvellaan kesän ajan etänä, joko puhelimitse tai videoyhteydellä.

TE-toimistolla on Oulussa kolme asiointipaikkaa. Yritysasiakkaiden asiakaspalvelu säilyy jatkossakin Hallituskadun BusinessAsemalla sekä TYP-asiakkaiden osalta Isokadulla. Lisäksi TE-palveluita on saatavilla Byströmin Ohjaamolla.