Analyysi: Oulun jät­ti-in­ves­toin­nit kan­nat­taa tehdä vaikka ris­kil­lä

Oulu: Täh­ti­tor­nin kah­vi­lan tu­ki­muu­ri on vaa­ras­sa sortua

Varkaudet: Ruo­ka­var­kaat vievät aiempaa isompia saa­lii­ta, va­ras­hä­lyt­ti­met otettu apuun

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Oulun Py­rin­nön pi­tuus­hyp­pää­jä Kris­tian Pulli haluaa ra­vis­tel­la la­ji­ylei­söä – "Ha­luai­sin ve­nyt­tää kä­si­tys­tä, mikä on mah­dol­lis­ta hypätä suo­ma­lai­sel­le"

Kristian Pulli keskittyi harjoituskaudella nopeuden sijasta vahvuuteensa eli kimmoisuuteen.

Oulu
Oulussa piipahtanut Pyrinnön pituushyppääjä Kristian Pulli antoi seuran junioriurheilijoille opastusta.
Oulussa piipahtanut Pyrinnön pituushyppääjä Kristian Pulli antoi seuran junioriurheilijoille opastusta.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Huippuhyppääjä Kristian Pulli on edustanut Oulun Pyrintöä reilun vuoden ajan, mutta Oulu ei ole tullut hänelle liian tutuksi tänä aikana.

Viime juhannuksena Pulli kävi voittamassa Valkean kaupungin kisat, ja nyt maaliskuun pakkasilla mies on tutustumassa laajennetun Ouluhallin tarjoamiin olosuhteisiin.

– Täällä on tosi hyvät tilat treenailla ja siihen on panostettu huomattavasti. Harvassa yleisurheilupaikassa löytyy näinkin paljon lajivälineistöä, mitä täältä löytyy. Se on yllättänyt, kohtelias vieras kehaisee.

Kahden vuoden takainen EM-hallien pronssimies kuuluu niihin suomalaisurheilijoihin, joiden kohdalla arvokisoihin liittyy aina suuria odotuksia.

Tosin viime kesän kahdet arvokisat menivät pahasti alakanttiin. Korona ja loukkaantuminen veivät parhaan terän niin Eugenen MM-kisoissa kuin myös Münchenin EM-kekkereissä.

Vaikeuksien jälkeen takana on ehjä harjoituskausi ja jälleen suuria odotuksia. Hiekkaa on tarkoitus jättää entistä enemmän lankun ja alastulokohdan väliin.

Dubain avauskisassa helmikuussa hypätty tulos 792 loi odotuksia Istanbulin EM-hallikisoihin, mutta Turkissa Pulli sai jälleen huomata kuinka herkkä laji pituushyppy on.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.