Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Historia: Oulussa riitti ra­ken­ta­mi­sen rys­ket­tä 2000-lu­vun alussa, kun Kaak­ku­ri paisui ja Nokiaa ra­ken­net­tiin

Jääkiekko: Kärpät hävisi taas, putosi sarjan pe­rän­pi­tä­jäk­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Oulun Nuor­kaup­pa­ka­ma­ri pal­kit­tiin pal­kin­to­gaa­las­sa – myös vii­me­vuo­ti­nen pu­heen­joh­ta­ja sai tun­nus­tuk­sen

Oulun Nuorkauppakamari palkittiin viikonloppuna Suomen parhaasta nuorkauppakamaritoiminnasta Suomen Nuorkauppakamareiden palkintogaalassa.

Ouluun saatiin myös toinen palkinto, kun Oulun Nuorkauppakamarin viimevuotinen puheenjohtaja Ulla Pirkola palkittiin parhaana puheenjohtajana.

– Tämä on tärkeä tunnustus pohjoissuomalaiselle nuorkauppakamaritoiminnalle yleisesti. Viime vuonna teimme hartiavoimin töitä yhä elinvoimaisemman Oulun eteen ja tarjosimme jäsenistöllemme kehittymisen paikkoja projektien ja koulutusten kautta, Pirkola sanoo tiedotteessa.

Oulun Nuorkauppakamari tunnetaan muun muassa Liikukko Nää? -tapahtumasta sekä Nuuttipukki-hyväntekeväisyystempauksesta.

Tämän vuoden puheenjohtaja Arto Tanskasen mukaan parhaillaan suunnitelmissa on muun muassa Live Oulu -popup-tapahtuma yhdessä BusinessOulun kanssa sekä aluevaalikokous kaikille Itä- ja Pohjois-Suomen nuorkauppakamarilaisille.

Oulun Nuorkauppakamari on yksi Pohjois- ja Itä-Suomen vanhimpia ja suurimpia nuorkauppakamareita.