Sairaanhoito: OYSin päi­vys­tyk­ses­sä on kär­sit­ty kesällä poik­keuk­sel­li­sen kovista ruuh­kis­ta

Onnettomuudet: Li­min­gas­sa säh­kö­mo­pon ja ke­vyt­moot­to­ri­pyö­rän ko­la­ris­sa kuoli ylä­kou­lu­ikäi­nen poika

Ou­lu­lais–­van­taa­lai­nen pe­li­stu­dio jul­kai­si mo­bii­li­pe­lin kek­si­jäs­tä ja kis­sas­ta

NotskiGames on julkaissut uuden Atomic Puzzle -mobiilipelin Androidille, iPhonelle ja iPadille. Peli tulee myöhemmin myös Windows Phone -laitteille.

NotskiGames on julkaissut uuden Atomic Puzzle -mobiilipelin Androidille, iPhonelle ja iPadille. Peli tulee myöhemmin myös Windows Phone -laitteille.

NotskiGames on ryhmä Oulussa ja Vantaalla asuvia ohjelmisto ja media-alan ammattilaisia. Kyse ei ole yrityksestä, vaan tekijät suunnittelevat ja tekevät pelejä vapaa-ajallaan.

Uudessa pelissä keskiössä ovat keksijä Dr. Brainstorm ja hänen lemmikkikissansa Voigt, joka onnistuu sotkemaan toistuvasti keksijän sunnitelmat.

Peliuutuuden päämääränä on erota joukosta haastamalla pelaajan hoksottimia tarinan keinoin. Pelissä tohtorin lemmikkikissa on rikkonut kemiallisen seoksen laboratorion lattialle. Pelaajan tehtävänä on auttaa tohtoria saamaan molekyyliyhdistelmät takaisin järjestykseen mahdollisimman nopeasti.

– Pelin logiikka on helppo omaksua, ja sen tavoitteena on tarjota haastetta isoimmillekin älyköille. Mukana on myös yhteisöllinen ulottuvuus: pelaaja voi haastaa ystävänsä, pelata häntä vastaan, ja katsoa, kummalla on atomit paremmin hallussa, NotskiGamesin perustajiin lukeutuva Lasse Räihä kertoo tiedotteessa.

Atomic Puzzle on NotskiGamesin kolmas virallinen peli. Peli on ilmainen.