Tilaajille

Ou­lu­lais­mie­hen S-Pan­kin kort­ti­kin sul­jet­tiin, kun S-etu­kort­ti ei ollut enää voi­mas­sa – "Ei sel­lais­ta pitäisi ta­pah­tua"

Oululaismiehen S-Pankin korttikin suljettiin, kun S-etukortti ei ollut enää voimassa.

-
Kuva: Pentti Vuosaari

Oululainen S-Pankin asiakas huomasi viime viikonloppuna, että hänen pankkikorttinsa oli  suljettu. Kun hän selvitteli asiaa S-Pankista, syyksi paljastui se, että hänen oikeutensa S-etukorttiin ja asiakasomistajaetuihin oli päättynyt. Asiakkaalla oli ollut perheenjäsenen rinnakkaiskortti avopuolison kautta, mutta parisuhde oli päättynyt.

Miten on mahdollista, että S-pankki sulkee pankkikortin tuon syyn perusteella ja asiakasta varoittamatta, S-pankin pankkiliiketoiminnan johtaja Aki Gynther?

– Ei sellaista pitäisi tapahtua. Vuosittain osuuskaupat tekevät niin sanotun massasulun. Siinä lopetetaan osuuskaupan jäsenyydet niiden asiakkaiden osalta, joiden jäsenyysedellytykset loppuvat. Samassa yhteydessä meiltä S-pankista lähtee kirje. Asiakkaan olisi pitänyt saada asiasta meiltä kirje. Tänä vuonna meiltä on lähtenyt oma, erillinen kirje, jossa kerrotaan, että oikeus S-etukorttiin ja ilmaisiin pankkipalveluihin on päättynyt.