SÄHKÖAUTOT: Haa­pa­jär­vel­lä asuvan Juha Kar­vo­sen auto ja muut kodin toi­min­not pyö­ri­vät au­rin­ko­säh­köl­lä

URHEILU: KeKi ja Jymy esit­te­li­vät ylei­söl­le huip­pu­laa­du­kas­ta ul­ko­pe­laa­mis­ta

Tilaajille

Ou­lu­lai­ses­ta kän­nyk­kä­so­vel­luk­ses­ta tuli huip­pu­hit­ti ja yl­lät­tä­vä on­nen­pot­ku yrit­tä­jäl­le – "En usko että tämä 'joulu' jatkuu ikui­ses­ti"

Oululaisen yrittäjän webbikamerasovellus kännyköille on saanut etätyöbuumissa äkkiä hurjasti latauksia, kun maailman kaupoista ovat erilliset webbikamerat loppuneet.

Oululaisen yrittäjän webbikamerasovellus kännyköille on saanut etätyöbuumissa äkkiä hurjasti latauksia, kun maailman kaupoista ovat erilliset webbikamerat loppuneet. Latauksia tehdään nyt kymmeniä tuhansia päivässä.

Oululaiselle, kännykän hyötysovelluksia tekevälle Kinoni Oy:n yrittäjälle Sami Gröhnille on viimeisen kuukauden aikana tullut yllättävä onnenpotku. Kun iso osa maailman ja etenkin USA:n ihmisistä on sattuneesta syystä siirtynyt etävideoyhteyksien käyttöön, se on tuonut Gröhnin webbikamerasovellukselle rajun kasvun latauksissa etenkin Applen älylaitteiden sovelluskaupassa.

Android-puhelimille tehty sovelluksen versio ei ole ollut yhtä kovassa suosiossa kuin iOS-versio, mutta kasvua on tullut sieltäkin.