Kouluruoka: Oulun kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa tar­joil­lun oudon ha­jui­sen jau­he­li­ha­kei­ton syy selvisi

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Ook­ko­nää Big Air -voit­ta­jat Aleksi Patja ja Miika Virkki pää­si­vät Yh­dys­val­lois­sa pi­det­tä­vään las­ku­ki­saan

Kalevan Ookkonää Big Air -voittajat ja freestyle-laskijat Aleksi Patja ja Miika Virkki ovat päässeet mukaan Yhdysvalloissa järjestettävään ski slopestylen lasku- ja kuvauskilpailun finaaliin.

Video: Kaleva

Kalevan Ookkonää Big Air -voittajat ja freestyle-laskijat Aleksi Patja ja Miika Virkki ovat päässeet mukaan Yhdysvalloissa järjestettävään ski slopestylen lasku- ja kuvauskilpailun finaaliin. 

Patja voitti Ookkonää Big Airin kutsusarjan toissa viikonloppuna ja Virkki viime vuonna.

– Tämä on iso ja huippujuttu. On todella mahtavaa päästä kokeilemaan tällaista vähän erilaista kisareissua. Olen kuullut vain pelkkää hyvää tapahtumasta tutuilta, jotka ovat päässeet sinne, kuvailee Aleksi Patja tiedotteessa.

Kisaan oli yli 80 hakijaa. Raati valitsi loppukilpailuun laskijoiden lähettämien videoiden perusteella suoraan yhdeksän urheilijaa, joiden joukossa olivat Patja ja Virkki. Kymmenes finalisti valitaan yleisöäänestyksellä. 

Aleksi Patja ja Miika Virkki ovat molemmat Ski Sport Finlandin maajoukkueringin urheilijoita, ja edustavat Mountain Club Ounasvaaraa.

– On mahtava mahdollisuus päästä kisaan, ja lisäksi mukavaa vaihtelua maailmancupin kiertämiselle, Miika Virkki sanoo.

Level1 SuperUnknown -kisa on järjestetty 14 vuoden ajan. Se tarjoaa nuorille laskijoille mahdollisuuden näyttää taitojaan, saada näkyvyyttä, kasvattaa tunnettuutta ja verkottua kansainvälisesti.

16.–23. huhtikuuta pidettävän kisan voittaja saa muun muassa mahdollisuuden päästä tekemään laskuelokuvaa.