OLS rep­sah­ti lu­paa­vas­ta joh­to­ase­mas­ta rumaan ko­ti­tap­pioon – pu­do­tus­pe­li­ju­na karkaa aut­ta­mat­ta

Oulun Luistinseuran peli-ilta miesten salibandyliigassa oli sunnuntaina toivoa täynnä, kun joukkue nousi toisessa erässä takamatkalta Indiansin ohi...

OLS:n Valte Karvonen (9) veivasi rangaistuslaukauksesta yhden näyttävän maalin, mutta muuten tila ja aika olivat kortilla Indians-pelaajien puristuksessa.
OLS:n Valte Karvonen (9) veivasi rangaistuslaukauksesta yhden näyttävän maalin, mutta muuten tila ja aika olivat kortilla Indians-pelaajien puristuksessa.
Kuva: Jukka Leinonen

Oulun Luistinseuran peli-ilta miesten salibandyliigassa oli sunnuntaina toivoa täynnä, kun joukkue nousi toisessa erässä takamatkalta Indiansin ohi 5–4-johtoon. Ilo oli kuitenkin lyhytaikainen.

Vierasjoukkue iski toisen erän loppuun kaksi maalia – joista jälkimmäisen vain sekunti ennen erän päätöstä – ja latoi vielä kolmannen erän alkuun varmemmaksi vakuudeksi kolme osumaa.

Sen jälkeen loppu oli Kastellin monitoimitalossa kosmetiikkaa. Loppulukemat kirjattiin Indiansille 6–12 (2–3, 3–3, 1–6).

Vieraiden Aaro Astala vietti Oulussa viiden tehopisteen (2+3) iltaa.

OLS:sta Anssi Välitalolle, Tuukka Kiviojalle ja Matti Viitajylhälle kirjattiin kullekin tehot 1+1.

OLS olisi tarvinnut ottelusta voiton, jotta haaveet pudotuspeleistä olisivat pysyneet jollain tavalla elossa. Nyt ero kahdeksantena olevaan Happeeseen on venähtänyt 12 pisteeseen, kun OLS:lla on runkosarjassa pelaamatta vielä kahdeksan ottelua.

OLS:n realistinen loppukauden tavoite on, että joukkue varmistaa sarjapaikkansa suoraan, kun runkosarja päättyy 29. helmikuuta.