Kirkko: Ana­lyy­si: Ta­sa-ar­voi­sen avio­lii­ton kan­nat­ta­jien kut­su­mi­nen vih­reik­si mie­hik­si ylittää rajan

Palkinnot: Vuoden 2022 Teos­to-pal­kin­to jaetaan neljän pal­ki­tun kesken

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Obaman pu­hei­den kir­joit­ta­ja muis­tut­taa suo­ma­lai­sia toivon ja in­hi­mil­li­syy­den tär­key­des­tä po­li­tii­kas­sa: "T­rum­pin paluu on täysin to­del­li­nen kau­hu­ku­va"

Suomalainen viestintäväki sai kovan luokan oppia Hämeenlinnassa perjantaina. Terence Szuplat sorvasi kahdeksan vuotta puhetekstejä presidentti Barack Obamalle Valkoisessa talossa. Hän kuvaa Obamaa säkenöiväksi puhujaksi, ja arvioi myös Joe Bidenin olevan omalla tavallaan erinomainen viestijä. Trumpin toista tulemista demokraatti Szuplat pitää aivan mahdollisena ja hirvittävänä tulevaisuudenkuvana.

Presidentti Barack Obama tunnetaan säkenöivänä ja innostavana puhujana, jonka poliittisen uran ratkaiseva nousu alkoi vuonna 2004 Bostonin puoluekokouksessa pidetystä puheesta. Obama yhdisti henkilökohtaisen elämäkertansa maan tarinaan vaikuttavalla tavalla, joka vangitsi miljoonien amerikkalaisten huomion.

Obamaa seurasi salissa viestintäammattilainen Terence Szuplat. Hän muistaa illalla soittaneensa vaimolleen sanoen, että tässä on tuleva presidentti.