Mainos

Nyt kaikki lainat alle 10% ko­rol­la: testaa nyt hel­pos­ti pal­jon­ko voit säästää lai­nois­sa­si

Nyt saa olla luvan kanssa laiska. Lainojen kilpailutus on nyt vaivattomampaa ja kannattavampaa hommaa kuin koskaan ennen. Olipa kyseessä sitten vanhan lainan vaihto halvempaan, uuden hakeminen tai useiden lainojen yhdistäminen.

Laiskakin lainaaja säästää vuonna 2021, mutta vain syyskuun loppuun saakka.
Laiskakin lainaaja säästää vuonna 2021, mutta vain syyskuun loppuun saakka.

Kuluttajansuojalaki on nyt oikeasti kuluttajan puolella

Lainankorkokatto on nyt alhaisempi kuin koskaan ennen. Tämä tarkoittaa sitä, että vakuudettomat lainat täytyy nyt myöntää alle 10% korolla. Lähes kaikki vuosien 2013 ja 2020 välillä otetut lainat ovat huomattavasti kalliimpia, kuin nykyisen lain mukaiset lainat, joten lainan voi nyt vaihtaa halvempaan helposti.

Testaa mistä saat lainan halvemmalla

Lainaa.com lainavertailu on täysin puolueeton ja reilu lainojen kilpailutus, jossa voit testata parissa minuutissa, mikä taho myöntää tällä hetkellä halvinta vakuudetonta lainaa. Halvemman lainan löytyessä, siihen vaihto onnistuu suoraan verkkopalvelun kautta. Kilpailutustyö tehdään puolestasi, joten täytä hakemus, ota rennosti ja valitse sen jälkeen halvin lainatarjous.

Uuden lainan kilpailutus kannattaa aina

Lainan tarve tulee usein eteen yllättäen ja usein kuluttaja kääntyy ensimmäisenä oman pankkinsa puoleen, mikä ei usein kuitenkaan ole paras ratkaisu. Lainat kannattaa kilpailuttaa huolella ja valita niistä halvin. Lainan kilpailutus vie vain muutaman minuutin ja sen jälkeen saat esille listan pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjouksia. Anna pankkien ja rahoitusyhtiöiden kilpailla asiakkuudestasi. Täytä lainojenkilpailutushakemus Lainaa.comilla nyt ja tiedät, että olet ottamassa markkinoiden halvimman lainan.

Lainojen yhdistäminen tuo kaikista eniten säästöä

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden vanhojen lainojen uudelleen järjestelyä, niin että yhdellä edullisemmalla suuremmalla lainalla maksetaan pienemmät lainat pois. Tässä tilanteessa maksettavaksi jää vain yksi laina ja yhdet kulut sekä korot. Käytännössä yhdistämällä lainat voi säästää aina ja etenkin nyt, kun korkokatto on alhaisempi kuin koskaan aikaisemmin. Testaa Lainaa.comilla paljonko voit säästää yhdistämällä lainat.

Korkokatto tuo suojaa ja säästöä kuluttajille.
Korkokatto tuo suojaa ja säästöä kuluttajille.

Vakuudettomien lainojen korkokaton kehitys:

Ennen vuotta 2013: Ei korkokattoa

Vuosina 2013–2019: Korkokatto 50 % + viitekorko

2019–2020 heinäkuu: Korkokatto 20 %

2020 heinäkuu–2021 syyskuu: Korkokatto 10%

Nyt laina on siis halvempaa kuin koskaan ennen ja tilanne kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Käsittelimme uutta korkokattolakia tarkemmin tammikuussa julkaistussa artikkelissa.

”Nyt kun korkokatto on alhaisempi kuin koskaan ennen, on paras aika kilpailuttaa lainat. Jos maksat nyt lainastasi yli 10 % korkoa, se on kalliimpi kuin mitä tällä hetkellä lain mukaan edes saisi myöntää. Olemme kehittäneet Lainaa.comista Suomen reilumman lainapalvelun ja haluamme osaltamme säästää suomalaisten rahojen lisäksi myös Suomen luontoa ja siksi istutamme puun jokaista ulosmaksettua lainaa kohden.”, toteaa uuden kilpailutustuoteperheen perustajajäsen Antti Sundberg.


-

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa Lainaa.comilla?

Lainaa.com kuuluu uuteen reilumpaan kuluttajille suunnattuun kilpailutustuoteperheeseen, joka on perustettu reilumpia arvoja noudattaen. Lainaa.com istuttaa myös puun jokaista ulosmaksettua lainaa kohden (lue lisää täältä).

Lainaa.com on lainojen kilpailutuspalveluiden eliittiä hyödyntäen markkinoiden kehittyneintä kilpailutusalustaa, joka kilpailuttaa jopa 40 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella.

Kilpailutustuoteperheeseen kuuluvat myös Sähköt.net sähköjen kilpailutuspalvelu ja Insured.fi vakuutusten kilpailutuspalvelu.

-

Kaikki näistä palveluista omaavat samat reilummat ydinarvot:

Rehellisyys

Myyntipuheiden sijaa tuotteista annetaan rehellisesti tiedot myös riskeistä ja ei suositelluista palveluista. Kuluttajalle tarjotaan aina rehellisesti tarvittavat tiedot, joiden pohjalta vertailu ja järkevän ratkaisun tekeminen on helppoa.

Sitoutumattomuus

Kilpailuttaminen ei sido kuluttajaa mihinkään. Olipa kyseessä, mikä tahansa kilpailutuspalveluiden tuotteista, niiden hinnat voidaan kilpailuttaa aina täysin sitoutumattomasti. Vain kuluttaja päättää haluaako tarttua tarjoukseen.

Puolueettomuus

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat täysin samalla viivalla. Parhaan tarjouksen tekevä palveluntarjoaja on aina suositelluin vaihtoehto. Hinta ja muut tarpeelliset tiedot esitetään aina selkeästi ja puolueettomasti, jotta kuluttajan on mahdollisimman helppo vertailla ja löytää etsimänsä.

Maksuttomuus

Kilpailutustuoteperheen kaikki palvelut ovat kuluttajille täysin ilmaisia. Teemme työn kuluttajan puolesta, mutta emme veloita siitä mitään. Kilpailutuspalvelut saavat korvauksen yhteistyökumppaneilta, kun niiden kautta solmitaan uusia sopimuksia. Kuluttaja ei koskaan joudu maksamaan mitään.

Tehokkuus

Ajan puute on useimmiten syynä kilpailutuksen laiminlyönnille. Tämän takia palvelut on kehitetty erittäin helppokäyttöisiksi ja ennen kaikkea nopeiksi. Lainojen, vakuutusten tai sähkösopimuksen kilpailutukseen ei tarvitse enää vuonna 2021 tuhlata aikaa.

Säästäväisyys

Kilpailutuspalvelun käyttöön on vain ja ainoastaan yksi syy; tuote halutaan löytää halvimmalla mahdollisella hinnalla. Tämä on kilpailutustuoteperheen yksi suurimmista kulmakivistä.

Palveluiden ylläpito ja kehitys

Kilpailutuspalveluiden ylläpidosta ja kehityksestä vastaa SEOSEON Digitoimisto. Kehitysideoiden ja palautteen kanssa kannattaa kääntyä suoraan kunkin sivuston oman asiakaspalvelun puoleen.