Juuri nyt: Oulun kau­pun­gin­joh­ta­ja Seppo Määttä eroaa

Ruoka: Näin Oulussa saa jou­lu­pöy­tään mah­dol­li­sim­man eet­tis­tä lihaa

Koulukone: Lai­toim­me 45 Oulun koulua jär­jes­tyk­seen

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Nii­nis­tön eri­tyi­sa­vus­ta­jas­ta Oulun etujen lob­ba­rik­si - Juuso Rönn­hol­mis­ta 10 vuotta pus­ket­tu kak­sois­rai­de ei ole "mi­ten­kään pieni saa­vu­tus"

Presidentti Niinistön erityisavustajanakin työskennellyt Juuso Rönnholm kokee, etteivät hallitusneuvottelut olleet helpot. Nykyisin BusinessOulun palveluksessa toimiva vaikuttaja näkee Oulun etuna monipuolisen elinkeinoelämän.

Juuso Rönnholm laskee haastattelun aluksi 244-sivuisen hallitusohjelman pöydälle. Pitkät hallitusneuvottelut saatiin päätökseen viime viikolla ja tyytyväisiä sekä jossain määrin helpottuneita ilmeitä pystyi näkemään maan kärkipolitiikkojen kasvoilla perjantaina. Tyytyväiseltä tulokseen vaikuttaa myös Business Oulun päättäjäviestinnän yhteyspäällikkö Rönnholm.

Kauan politiikan kulisseissa työskennellyt Rönnholm oli mukana yhtenä kokoomuksen edustajista hallitusneuvotteluiden puolustuspolitiikkaa käsittelevässä neuvotteluorganisaatiossa. Ulkopuolelta neuvottelut vaikuttivat ajoittain hyvin vaikeilta, mutta miltä ne näyttivät Rönnholmille?

– No eihän ne mitenkään helpot olleet, siitä kestokin kertoo, Rönnholm vastaa.

– Mutta kyllä sellainen ratkaisukeskeinen yhteistyön henki oli alusta asti. Eri teemathan valmistuivat eri aikoihin. Minä olin puolustusasioita käsittelevässä työryhmässä ja me saimme sen parin viikon työrupeaman aikana valmiiksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.