Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suu­sa­luei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­laisp­ro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Nie­me­län ja Mus­to­sen te­hoil­ta var­mis­ti Kärp­pien voit­to­put­ken jat­ku­mi­sen ja kruu­na­si Sih­vo­sen juh­la­päi­vän – Pitkän maa­lit­to­man put­ken­sa kat­kais­sut Nie­me­lä: ”En keh­dan­nut heti siinä ti­lan­tees­sa repiä paitaa pois päältä”

Joukkueita erottaa enää yksi piste, joten lauantaina pikkupedoilla on oiva mahdollisuus painella ohi ja karkuun, kun joukkueet kohtaavat jälleen Raksilassa.

– Ilves oli pelillisesti niskan päällä, mutta selvisimme puolustushommista kunnialla, Kärppien vastuuvalmentaja Lauri Mikkola summasi pelin.
– Ilves oli pelillisesti niskan päällä, mutta selvisimme puolustushommista kunnialla, Kärppien vastuuvalmentaja Lauri Mikkola summasi pelin.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Kärpät otti perjantaina jo kahdeksannen perättäisen voittonsa, kun pikkupedot kaatoivat alkukaudesta NHL-apujensa avulla sarjataulukon kärkipaikoilla mellastaneen Tampereen Ilveksen jatkoajan jälkeen maalein 4–3.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.