Pohde: Sai­raa­la­pää­tök­siin pet­ty­nyt Me­ri-Lap­pi pohtii eroa­van­sa Lapista ja liit­ty­vän­sä Poh­tee­seen

Festivaalit: Frozen People jär­jes­te­tään Nal­li­ka­ris­sa lauan­tai­na ke­lio­lo­ja uhmaten

Tuhopoltot: Ran­ta­ka­dun tu­li­pa­lot uh­ka­si­vat taas ra­ken­nuk­sia, joiden puo­les­ta ou­lu­lai­set tais­te­li­vat vuo­si­kym­me­niä

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Nä­kö­kul­ma: Kai­kis­ta ei ole kan­san­ka­pi­ta­lis­tik­si, vaikka ha­luai­si – osa­ke­sääs­tö­ti­lin avaa­mi­nen ei ole kan­sa­lais­vel­vol­li­suus

On hienoa, että säästämisestä puhutaan kansankielellä. Säästämisen eetokseen on tullut kuitenkin ikävä sivumaku, joka on tuttua hyvinvointi- ja terveyspuheesta, kirjoittaa Lännen Median Minna Akimo.

Oman talouden hallinta on tärkeä kansalaistaito, mutta sitä voi hallita muutoinkin kuin ostamalla pörssiosakkeita tai rahasto-osuuksia.
Oman talouden hallinta on tärkeä kansalaistaito, mutta sitä voi hallita muutoinkin kuin ostamalla pörssiosakkeita tai rahasto-osuuksia.
Kuva: FRANCK ROBICHON

Muutama vuosi sitten rahaan alkoi törmätä jatkuvasti. Oli lehtijuttuja, syvällisiä henkilöhaastatteluja ja kasapäin tuoreita kirjoja, joissa kaikissa oli kyse samasta asiasta eli vaurastumisesta.

Tuntui kuin kukaan ei puhuisi enää mistään muusta kuin sijoittamisesta, rahastojen hoito- ja hallintokuluista sekä pörssiosakkeista ja niitä heiluttelevista kursseista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.