Tilaajille

Näin loihdit kotona ra­vin­to­la­ta­soi­sen fine dining -il­lal­li­sen nel­jäl­le hen­gel­le vain 60 eurolla – Yk­sin­ker­tai­suus on valt­tia, kun pieniä ruo­ka­la­je­ja on useita

Klassinen menu koostuu savusipulikeitosta, sienirisotosta, lampaanpotkasta palsternakkapyreen kera sekä creme bruleesta.

Ruuan asettelu lautaselle eli pleittaus tekee annoksesta houkuttelevan. Älä täytä lautasen koko pinta-alaa, vaan sommittele pieni annos keskelle tai lautasen sivulle. Korosta pääraaka-ainetta ja rytmitä sitä lisukkeilla. Vältä isoja elementtejä. Leikittele erilaisilla muodoilla. Vihreät yrtit ja värikkäät öljyt tuovat annokseen eloa. Älä kuitenkaan peitä annosta kastikkeella.
Ruuan asettelu lautaselle eli pleittaus tekee annoksesta houkuttelevan. Älä täytä lautasen koko pinta-alaa, vaan sommittele pieni annos keskelle tai lautasen sivulle. Korosta pääraaka-ainetta ja rytmitä sitä lisukkeilla. Vältä isoja elementtejä. Leikittele erilaisilla muodoilla. Vihreät yrtit ja värikkäät öljyt tuovat annokseen eloa. Älä kuitenkaan peitä annosta kastikkeella.

Neljä ruokalajia. Neljä ruokailijaa. 60 euroa.

Siinä ovat lähtökohdat fine dining -tyyppiselle illalliselle kotioloissa.