Jau­he­li­ha­kei­ton oudon hajun syy selvisi Oulussa – eh­dit­tiin tarjota kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Myk­kä­kou­lul­la joh­ta­mi­nen ei tuo me­nes­tys­tä

Yrittäjyyttä lähellä olevien tahojen ja etenkin isojen yritysten tulisi kiinnittää entistä enemmän huomiota vuorovaikutteiseen kommunikointiin. Tästä aiheesta olen saanut runsaasti palautetta niin lehtorina, yrittäjänä kuin yrityskummina.

Nyt on yleistynyt käyttäytymismalli, jossa puhelimeen ja sähköposteihin ei vastata. Samaan aikaan yritysten esitykset, arvot ja julkinen esiintyminen kertovat ihan muuta. Ero todellisuuden ja mielikuvan välillä on enemmän kuin suuri. Asialla on merkitystä myös etenkin yrittäjien keskuudessa pk-sektorilla, koska tiedossani ei ole yhtään menestyvää ja hyvinvoivaa yritystä mykkäkoulumallilla johdettuna.

"Vastuullisuutta on vastata huutoon, ei väistää sitä."

Vetoaminen ja pakeneminen selityksiin ja siihen, että yksittäistapauksiin ei oteta kantaa, on sanahelinää ja valheellista tarinaa. Käytännössä juuri yksittäistapauksista muodostuu kokonaisuus kaikessa, jossa myös arvot näyttäytyvät tekoina.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.