Muun muassa nämä hinnat las­ke­vat Pris­mois­sa - Haa­pa­ve­den juus­toon roima pudotus

Prisman ilmoitus tuntuvasta ruoan hinnan laskusta on herättänyt sunnuntaina huomiota laajalti. Markettiketju ilmoitti laskevansa noin 400 tuotteen hintaa.

Oltermanni on ollut otsikoissa myös viime vuonna, kun Venäjälle tarkoitetut juustoerät myytiin Suomessa pakotteiden vuoksi.
Oltermanni on ollut otsikoissa myös viime vuonna, kun Venäjälle tarkoitetut juustoerät myytiin Suomessa pakotteiden vuoksi.

Prisman ilmoitus tuntuvasta ruoan hinnan laskusta on herättänyt sunnuntaina huomiota laajalti. Markettiketju ilmoitti laskevansa 400 suositun tuotteen hintaa.

Muun Oltermanni-juusto, Reissumies-leipä ja rasvaton maito ovat tuotteita, joiden hintojen on kerrottu laskevan. Asiasta kertoi Twitterissä SOK:n yhteiskuntasuhdepäällikkö Olli-Pekka Koljonen.

Esimerkiksi Haapavedellä valmistettavaa Valion Oltermannia saa jatkossa 4,95 eurolla kilo. K-Citymarketissa myydään Oltermannia yhtiön verkkosivujen mukaan tällä hetkellä tarjouksessa 5-5,65 eurolla kilo. Normaalihinta Citymarketissa on 6,99 euroa per kilo. Lidlin sivuilta löytyy hinta viime syyskuun ruokakorivertailusta: Oltermannin kilohinta on 5,85 euroa.

Helsingin Sanomien mukaan suurin hinnanlasku koskee Vaasan Maalais- ja Rouheviipaleita. Niiden hinnat laskevat 1,55 eurosta 0,99 euroon eli 36,1 prosenttia.

SOK:n pääjohtajan Taavi Heikkilän mukaan kyseessä on S-ryhmän vuosikymmenen tärkein marketkaupan strategia.

Kerro meille mielipiteesi Prisman hinnoittelusta!