Tilaajille

Muis­tat­ko, kun mek­si­kon­pa­taa ko­kat­tiin ysä­ril­lä pus­siai­nek­sis­ta? Nyt se kan­nat­taa tehdä alusta lähtien itse ja ko­ko­li­has­ta

1990-luvulla texmex-buumi valloitti Suomen. Moni muistaa meksikonpadan ja guacamolen teollisina valmisteina, mutta itse tehtynä niihin saa ihan eri lailla makua.

Kun lama iski 1990-luvun alussa Suomeen, monet perinteiset ruokaravintolat olivat helisemässä. Yritysasiakkaita ei riittänyt niin kuin ennen, ja oli keksittävä jotain uutta.

Samaan aikaan Suomeen rantautui texmex-buumi. Ensimmäinen Amarillo avattiin Tampereella jo vuosikymmenen vaihteessa, ja Iguanat Helsingissä seurasivat pian perässä.