Mim­mi­voi­maa uudesta Fit­ness­päi­vä­kir­jas­ta löytyy, mutta sisältö tarjoaa kat­so­jal­le hau­ko­tuk­sia ja är­ty­mys­tä

Uudistunut Fitnesspäiväkirja ei anna katsojalle juuri muuta kuin haukotuksia ja ärtymystä. Sisältö puuttuu tyystin.

Fitnesspäiväkirja 2020:ssa treenaamisestaan kertovat Pernilla Böckerman, Eevi Teittinen, Nanna Karalahti ja Tia-Maria "Tinze" Sokka.
Fitnesspäiväkirja 2020:ssa treenaamisestaan kertovat Pernilla Böckerman, Eevi Teittinen, Nanna Karalahti ja Tia-Maria "Tinze" Sokka.

Fitnesspäiväkirja 2020

Tylsää... Uudistunut Fitnesspäiväkirja ei anna katsojalle juuri muuta kuin haukotuksia ja ärtymystä. Sisältö puuttuu tyystin. En keksi sarjalle muuta tarkoitusta kuin näiden henkilöiden ja heidän bisneksiensä markkinointi.

Neljä kovan luokan treenaavaa somesta tuttua persoonaa kertoo treeniarjestaan. Mukana ovat hyvinvointivalmentaja-bloggaaja Eevi Teittinen, bikinifitness-urheilija ja sometähti Pernilla Böckerman, twerkkaaja, tanssija-koreografi Tia-Maria Sokka eli Tinzeen sekä hyvinvointialan yrittäjä Nanna Karalahti.

Ehkä kiinnostavin on Nanna Karalahti, sillä treenaukseen yhdistyy se, kuinka hän onnistuu pyörittämään lapsiperhearkea.

Myös twerkkaus kiinnostaa aluksi, mutta lopulta sekin aihealue on pelkkää kuorta, somepirteyttä, lajin ja omien workshopien mainostamista.

Suuri osa itse kuvattua

Hyvää on tietty se, että mimmivoimaa näistä naisista löytyy. Mutta ohjelmasta puuttuu tyystin kiinnostava käsikirjoitus ja draaman kaari. Kahdessa ensimmäisessä jaksossa ei oikein tapahdu mitään. Treenataan ja höpistään kameralle niitä näitä.

Suuri osa materiaalista on päähenkilöiden itsensä kuvaamaa.

Etukäteismarkkinoinnin mukaan sarjan pitäisi olla motivoiva ja inspiroiva. Ei ole.

En ehkä ole ihan ohjelman kohderyhmää. Siksi otin kanssakatsojaksi treenaavan nuoren. Hänen arvionsa vasta tyly olikin: "maailman turhin ohjelma".

TV5 tiistai 5.11. klo 20.00