Tal­vi­ret­ki Pie­nel­le Kar­hun­kier­rok­sel­le

Pieni Karhunkierros on siitä poikkeuksellinen reitti, että pienelle alueelle sattuu niin monta upeaa nähtävyyttä.

Pieni Karhunkierros on siitä poikkeuksellinen reitti, että pienelle alueelle sattuu niin monta upeaa nähtävyyttä.

Tilaajille
Tilaajille

Pieni Karhunkierros Oulangalla on Suomen suosituimpia päiväretkiä. Viime vuonna Kitkajoen maastoissa kävi noin 100 000 ihmistä.

Mikä tekee Pienestä Karhunkierroksesta tai Pikkukarhusta niin erityisen? Tämä retkikohdearvio pyrkii vastaamaan kysymykseen.

Retki osui joulukuulle, joka on hiljaisempaa aikaa reitillä. Jos haluaa välttyä ruuhkilta, kierrokselle kannattaa lähteä talvella tai keväällä.

Tästä on kyse

Pieni Karhunkierros lyhyesti

Pieni Karhunkierros on päiväretkireitti, joka jokaisen retkeilyä harrastavan pitää kokea. Polku seurailee Kitkajokea upeissa harjumaisemissa.

Reitti kulkee nähtävyydeltä toiselle tavalla, jollaista ei muualta Suomesta löydy. Maisemien vuoksi retkellä ei välttämättä tajua ihailla muuta luontoa kuten vanhojen metsien lajeja.

Reitin varrelta somekuvista tunnettu nähtävyys Myllykoski, mutta erityisen vaikuttava on Jyrävä, vesiputousmainen köngäs.

Mikä Pieni Karhunkierros?

Pienen Karhunkierroksen valokuvatuin nähtävyys on varmasti Myllykoski ja sen lähes satavuotias mylly. Myllylle on myös lyhyt matka parkkipaikalta, joten talvella osa kääntyy takaisin jo tästä.
Pienen Karhunkierroksen valokuvatuin nähtävyys on varmasti Myllykoski ja sen lähes satavuotias mylly.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.