Mikä saa py­sy­mään yh­des­sä? Julk­kis­pa­rit avaavat suh­det­taan uudessa oh­jel­mas­sa

Ranskalainen kirjailija André Maurois on sanonut, että kirjallisuudessa pätee sama kuin rakkaudessa: olemme hämmästyneitä toisten valinnoista.

Kimpassa-sarjan ensimmäisessä jaksossa Jouni ja Mari Hynynen avaavat Lappeenrannan kotinsa Hanna Brotherukselle ja Mikko Kuustoselle.
Kimpassa-sarjan ensimmäisessä jaksossa Jouni ja Mari Hynynen avaavat Lappeenrannan kotinsa Hanna Brotherukselle ja Mikko Kuustoselle.

Kimpassa

Ranskalainen kirjailija André Maurois on sanonut, että kirjallisuudessa pätee sama kuin rakkaudessa: olemme hämmästyneitä toisten valinnoista. Näinhän se on elämässä ja Kimpassa-sarjassa, jossa nähdään kymmenen erilaista pariskuntaa ja erilaista elämää.

Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus tapaavat parit näiden omissa ympyröissä. Kodin, mökin tai muun oman paikan näkeminen antaa lisäväriä ihmisiinkin.

Ensimmäisenä aviopari Kuustonen&Brotherus vierailee Lappeenrannassa Kotiteollisuus-yhtyeen muusikko Jouni Hynysen ja näyttelijä-käsikirjoittaja Mari Hynysen pääkalloin koristellussa kodissa. Mari tunnetaan myös nimellä Perankoski.

Myös ikävistä asioita puhutaan

Ikäviä asioita sivutaan kaikkien kanssa. Toisessa jaksossa nyrkkeilijäpariskunta Niklas Räsäsen ja Eva Wahlströmin luona päästään aika syvälle, kun keskustelu käy myös Jeesuksessa, masennuksessa ja kuolemanpelossa.

Kolmannessa osassa Kalle ja Riina-Maija Palander kertovat värikkäästä yhteiselämästään Viron kartanossaan.

Kaikki parit ovat yllättävän avoimia.

Tavoitteena on saada selville, mikä sai heidät aikanaan yhteen ja mikä saa heidät pysymään kimpassa.

Mukana myös Merja Larivaara ja Kari-Pekka Toivonen

Suhdettaan avaavat lisäksi juontaja Jone Nikula ja tanssija Hanna Karttunen, näyttelijä Merja Larivaara ja näyttelijä-taeatterinjohtaja Kari-Pekka Toivonen, muusikko Jukka Poika ja Teija Stormi sekä näyttelijä Satu Silvo ja kirjailija Reidar Palmgren.

Mikko ja Hanna jakavat sarjassa kokemuksiaan omasta parisuhteestaan. He myös kommentoivat kahdestaan ollessaan, mitä ovat nähneet ja kuulleet.

Kimpassa-sarja perustuu ruotsalaiseen menestysformaattiin Tillsammans med Strömstedts.

Nelonen maanantai 6.1. klo 20.00

Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus tapaava kymmenen paria. Oman lisänsä ohjelmaan tuo ihmisten oma kotiympäristö.