Päätoimittajan kolumni: Viina vie urat, perheen ja ter­vey­den, mutta mitäpä siitä?

Peruskoulut: Kym­me­nen ou­lu­lais­opet­ta­jat ker­to­vat, että van­hem­mil­ta tulee rajuja ja asiat­to­mia vies­te­jä

Työtaistelut: Kevään lak­ko­su­man taus­tal­ta löy­ty­vät neu­vot­te­lu­jär­jes­tel­män muutos, inf­laa­tio ja ki­ky-so­pi­muk­sen kaiut

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Mikä on Oomin aie talven hin­ta­pii­kin jäl­keen?

Siellähän se aamun Kalevan välissä pilkisti Oomin lahja oululaiselle pitkäaikaiselle uskolliselle toistaiseksi voimassa olevan Oomin/Oulun Energian yleissähkön kuluttajalle.

Korotuspainetta on toki edeltävinä päivinä päästy Kalevassakin selittelemään. Entäpä, jos omistajatkin kaivaisivat kuvettaan, eikä pelkästään sähkönkuluttaja?

Jos olisin vain määräaikainen uutukainen sähkönkuluttaja, saisinkin ilmeisesti kymmeniä prosentteja edullisemman paperin. Tästä kirjeessä ei ollut mainintaa?

"Olkiluotoa ja tuulivoiman tehoja odottelemme!"

Kirjeessä ilmoitettiin, että sähkön hintaa seurataan kuukausittain? Tarkoittaako tämä sitä, että kyseessä on lisänousuvarausilmoitus tulevalle talvelle vai mahdollisesti ilmoitus siitä, että on siirrytty toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa täysin pörssisähkön aikakauteen, jolloin hintaa tarkistettaisiin myös alaspäin?

Olkiluotoa ja tuulivoiman tehoja odottelemme! Monet varmasti kaipaavat vastauksia siihen, miksi kannattaisi kymmenien vuosien asiakkuutta Oomiin/Oulun Energiaan toistaiseksi voimassa olevin sopimuksin jatkaa, kun talven selkä taittuu ja laskut on lusittu? Mikä on Oomin aie talven hintapiikin jälkeen näitä asiakkaita ajatellen? Vastauksia kaivataan!

Pekka Niemelä

Oulu

...

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.