Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Kisa vaalien yk­kös­pai­kas­ta on nyt huip­pu­ki­reä, ja siksi pienet mo­kai­lut tai on­nis­tu­mi­set voivat rat­kais­ta lop­pu­tu­lok­sen

Rikokset: Yli­vies­kan kou­lu­puu­ko­tuk­ses­ta epäilty van­git­tu

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Mikä olisi kes­kus­tan oikea tie? – puo­lueen on roh­keas­ti vas­tat­ta­va niihin muu­tos­vaa­ti­muk­siin, joita ym­pä­röi­vä maailma asettaa

Tytti Isohookana-Asunmaan kolumnissa (Kaleva 16.10.) oli paljon oivaltavaa tekstiä puoluekenttämme muutoksista ja tämänhetkisestä tilasta. Hänen johtopäätöksistään, jotka kirjoittaja näyttää tehneen ensisijaisesti poliitikkona ei niinkään valtiollisen ja yhteiskunnallisen kehityksen analysoijana, voi kuitenkin olla eri mieltä.

Isohookana-Asunmaa on oikeassa arvioidessaan, että perussuomalaiset ovat voittaneet muut puolueet, erityisesti keskustan, retoriikan kentällä. Tämän vuoksi hän esittää kysymyksen: ”Onko keskusta joutunut nyt väärälle tielle?” Tähän on esitettävä vastakysymys; missä mielessä väärälle tielle, teoissa vai retoriikassa.

Tiedon nopean lisääntymisen ja tietotekniikan kehittymisen ansiosta länsimaiset yhteiskunnat ovat muutaman viime vuosikymmenen aikana kehittyneet enemmän kuin edellisten satojen vuosien aikana. Muutokset ovat väistämättömiä, mutta aiheuttavat myös ongelmia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.