Krematorio: Oulun vai­na­jat kul­je­te­taan tuh­kat­ta­vak­si viiteen eri kau­pun­kiin koko kesän ajan

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Luitko jo tämän: Ju­na­lip­pu voi maksaa mo­nin­ker­tai­sen hinnan, jos matkan varaa viime tin­gas­sa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Mies tuo­mit­tiin eh­dol­li­seen van­keu­teen junassa ta­pah­tu­nees­ta 13-vuo­tiaan tör­keäs­tä lapsen hy­väk­si­käy­tös­tä

Lapin käräjäoikeus on tuominnut miehen junassa tapahtuneesta törkeästä lapsen hyväksikäytöstä ja salakatselusta ehdolliseen vankeuteen ja vahingonkorvauksiin.

Tekijä ja 13-vuotias uhri olivat tutustuneet toisiinsa Snapchat-sovelluksen kautta. He olivat viestitelleet toisilleen muutamien viikkojen ajan ennen tapahtumia. Mies oli tekohetkellä muutamaa päivää vaille 19-vuotias.

Kun he olivat olleet samassa junassa, tuomittu oli pyytänyt uhria siirtymään kanssaan ravintolavaunuun. Heidän kävellessään ravintolavaunua kohti oli vastaaja yllättäen työntänyt asianomistajan junan wc:hen. Uhri ja tuomittu olivat olleet sukupuoliyhteydessä.

Tekijä oli myös kuvannut tapahtumaa älypuhelimella uhrin tietämättä ja ilman hänen suostumustaan.

Käräjäoikeuden mukaan teko on ollut omiaan vahingoittamaan asianomistajan kehitystä, ja tuomitsi miehen yhdeksi vuodeksi ja yhdeksäksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.