Sunnuntaikäräjät: Onko uusien ta­va­roi­den os­ta­mi­nen van­ha­nai­kais­ta?

Vanhat kuvat: Nap­pu­lat ovat rie­muin­neet jal­ka­pal­los­ta Oulun tur­nauk­sis­sa 1970-lu­vul­ta lähtien

Mielipiteet: "Huo­ma­sin, että olin paljon po­si­tii­vi­sem­pi ilman ruutua" – Kai­kil­la nuo­ril­la pitäisi olla ruu­tu­ai­ka

Mainos: Black Friday -tarjouksena Kaleva Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Media: Brys­se­lin iskujen takana kaksi vel­jes­tä

Median mukaan Brysselin lentokentän eilisen itsemurhaiskun tekivät veljekset Ibrahim ja Khalid el-Bakraoui.

Brysselin lentokentällä eilen itsemurhaiskun tekivät veljekset Ibrahim ja Khalid el-Bakraoui, belgialainen yleisradioyhtiö RTBF kertoo. Poliisilähteiden mukaan heitä oli etsitty Pariisin marraskuun terrori-iskun tekijöiden piilottelusta.

He olivat vuokranneet väärällä nimellä asunnon Brysselistä.

RTBF:n mukaan veljekset olivat poliisin tuttuja ja heillä oli rikosrekisteri.

Belgiassa viranomaiset ovat jatkaneet Brysselin terrori-iskuihin liitetyn kolmannen miehen etsintää. Helikopterit lensivät yöllä Brysselin taivaalla ja useilla teillä tehtiin ratsioita.

Brysselin iskuissa kuoli ainakin 35 ihmistä, kun kaupungissa iskettiin lentokentälle ja metroasemalle. Kaksi pommia räjähti lentokentällä ja yksi metroasemalla. Äärijärjestö Isis on sanonut tehneensä iskun.

Viranomaiset julkaisivat valvontakamerakuvan yhteensä kolmesta epäillystä, jotka työnsivät matkalaukkukärryjä lentokentän lähtöselvitysaulassa. Kahden heistä epäillään räjäyttäneen itsensä.

Poliisi uskoo, että karkuteillä olevan epäillyn pommi jäi räjähtämättä. Miehen nähtiin pakenevan kentältä iskun jälkeen.

Brysselin lentokentän pommi-iskuista epäiltyjä kuljettanut taksinkuljettaja on auttanut poliisia tutkimuksissa, kertoo CNN. Kuljettaja on kertonut iskuja tutkiville poliiseille muun muassa, mistä haki kolme epäiltyä kyytiinsä.

Kynttilät paloivat Brysselin keskustassa läpi yön

Syvästi järkyttyneeseen Brysseliin on julistettu kolmen päivän suruaika. Uhrien muistoksi on sytytetty kynttilöitä, jotka ovat palaneet koko yön läpi, kertoo uutiskanava BBC.

Myös ensimmäisiä uhreja on alettu tunnistaa. Ensimmäinen tunnistettu uhri on 37-vuotias perulaisnainen, joka oli menossa lennolle aviomiehensä ja kahden tyttärensä kanssa. Muu perhe selvisi hengissä iskusta.

Iskussa haavoittui lievästi kolme suomalaista, kertoo ulkoministeriö.