Tilaajille

Luonto on Bättre Folkin tärkein ve­to­nau­la ja suurin haaste – Hai­luo­don silta voisi muuttaa fes­ti­vaa­lin luon­net­ta

Bättre Folkin magia ei ole pelkästään sen esiintyjissä. Hailuodon sijainti ja mystisyys erottavat festivaalin muista musiikkijuhlista.

Bättre Folkin magia ei ole pelkästään sen esiintyjissä. Hailuodon sijainti ja mystisyys erottavat festivaalin muista musiikkijuhlista. Festivaalin isä ei ota kantaa sillan puolesta tai vastaan.

Musiikin ja kirjallisuuden ympärille rakentuva Bättre Folk -festivaali täytti jälleen Hailuodon Marjaniemen kuvankauniin kärjen. Tuhannet ihmiset olivat valmiita odottamaan tuntikausia Oulunsalon lauttarannassa pääsyään saarelle ja festivaalille, jonka tärkeimpiin vetonauloihin kuuluu paitsi esiintyjät, mutta myös sen sijainti.

Ja tuntikausia odotimme mekin, tarkemmin kolme ja puoli tuntia. Vuosi vuodelta kasvaneet lauttajonot ovat aina kuuluneet olennaisesti festivaalikokemukseen, mutta tämän vuoden yleisöennätyksen myötä vaikutti, että kulkeminen festivaalille on saavuttanut lakipisteensä.