Liz te­key­tyy 26-vuo­tiaak­si, saa töitä ja deit­tai­lee – jotain mo­raa­li­ton­ta tässä sar­jas­sa on

Younger Ruotsalainen kirjailija ja amerikkalainen kustannustoimittaja tapaavat New Yorkissa konsulaatin cocktailtilaisuudessa.

Liza (Sutton Foster) valehtelee ikänsä työhaastattelussa ja tempautuu parikymppisten villiin elämään.
Liza (Sutton Foster) valehtelee ikänsä työhaastattelussa ja tempautuu parikymppisten villiin elämään.

Younger

*** Ruotsalainen kirjailija ja amerikkalainen kustannustoimittaja tapaavat New Yorkissa konsulaatin cocktailtilaisuudessa. He päättävät jatkaa muualle, sillä huhun mukaan suomalaisia on tullut juhliin baarin puolelle.

Tulipa Suomi mainittua, vaikkei niin imartelevassa yhteydessä. Yksi tähti tulee Suomi-maininnalle.

Sinkkuelämää-sarjasta tunnetun tv-tuottajan luoma komediasarja Younger kertoo Lizasta, joka on nelikymppinen, hiljattain eronnut teinitytön kotiäiti. Hän yrittää palata työelämään, mutta ikärasismi jyllää ainakin kustannusalalla. Ikäkriisiä pahentaa se, että mies jätti nuoremman vuoksi.

Niinpä Liza tekeytyy 26-vuotiaaksi, saa töitä ja deittailee samanikäistä miestä. Uusi elämäntapa onnistuu, kun tytär on vapaaehtoistyössä Intiassa.

Hankalia tilanteitahan siitä joka tapauksessa seuraa. Jotain moraalitonta tässä sarjassa on, mutta jos sen ohittaa, kevytkenkäinen ote on ajoittain ihan viihdyttävä. Joskin näyttelijät ovat eurooppalaiseen makuun turhan ylipirteitä ja ylinäytteleviä.

Ava maanantai 15.4. klo 22.00