Mainos

Li­sä­va­loil­la turvaa tien päälle

Rovaniemeläinen Lumise haluaa levittää hyvien valojen ilosanomaa jokaiselle suomalaiselle. Loistavilla valoilla vuoden pimeimpänäkin aikana voi ajaa ja harrastaa turvallisesti!

Lisävalot ovat erinomainen valinta myös joululahjaksi, sillä niiden myötä lahjoitat valoa ja turvaa vuosiksi eteenpäin.
Lisävalot ovat erinomainen valinta myös joululahjaksi, sillä niiden myötä lahjoitat valoa ja turvaa vuosiksi eteenpäin.
Kuva: Maija Laitinen

Meille suomalaisille autoilijoille pimeällä ajaminen on tuttua ja kaamosaika haastaakin kuskin lisäksi myös auton ajovaloja. Olemme tottuneet autoilemaan mummolaan ja lomamatkoille työmatkoista puhumattakaan, ja se, minkälaiset valot autossa on, vaikuttaa suoraan koko perheen turvallisuuteen.

Lisävaloilla näet esteet tiellä aiemmin, jolloin ajosta tulee turvallisempaa sekä rennompaa, sillä aikaa jarruttaa on enemmän.
Lisävaloilla näet esteet tiellä aiemmin, jolloin ajosta tulee turvallisempaa sekä rennompaa, sillä aikaa jarruttaa on enemmän.

“Näin kaamoksen kynnyksellä on juuri oikea aika varmistaa, että valo-asiat ovat seuraavien kuukausien varalle kunnossa. Esimerkiksi lisävalot, otsalamput ja taskulamput mahdollistavat vuorokauden jokaisen tunnin hyödyntämisen juuri niinkuin itse haluat. Valot antavat sinulle vapautta harrastamiseen ja liikkumiseen, eikä sinun enää tarvitse harmitella päivän lyhyyttä syksyn ja talven pimeimpään aikaan”, toteaa Lumisen valomestari Miikka Helttunen.

Lumise Oy - Suomen Paras Valokauppa

Rovaniemeläinen Lumise Oy on ollut jo yli 10 vuoden ajan yksi Suomen suurimmista lisävaloihin ja muihin valaistusratkaisuihin keskittyneistä yrityksistä. Lumisen verkkokauppa lumise.fi, sekä kivijalkamyymälä Rovaniemellä ovat palvelleet jo satoja tuhansia asiakkaita vuosien aikana, luoden valoisia elämyksiä niin arjessa kuin työssä. Nykyään sekä Suomessa että Ruotsissa toimiva Lumise työllistää jo lähes 30 alan huippuammattilaista Rovaniemen pääkonttorilla sekä Ruotsin Göteborgissa.

Lumisen toiminnan ja kasvun kirittäjinä ovatkin olleet erinomaisten tuotteiden lisäksi erittäin ammattitaitoinen henkilöstö jokaisella myynnin osa-alueella. Lumisen toiminnan ytimessä ovat valoasiantuntijat, jotka kantava Lumisella nimeä Valomestarit. Lumiselta löytyy myös todella ammattitaitoisia verkkokaupan kehittäjiä, joiden vastuulla on tuoda Lumisen tuotteet ihan jokaisen saataville helposti ja nopeasti. Tänä vuonna verkkokauppaan on luotu esimerkiksi uusi valovertailu-palvelu, sekä muita kehityshyppyjä, joilla kaupasta on pyritty saamaan mahdollisimman helppokäyttöinen ja sujuva.

Lumisen valovelho - Suomen helpoin tapa hankkia lisävalot

Lisävalojen hankinta on tehty valovelhossa todella helposti. Käy kokeilemassa!
Lisävalojen hankinta on tehty valovelhossa todella helposti. Käy kokeilemassa!

Lumisen uusi Valovelho-palvelu tekee lisävalojen hankinnasta helppoa jokaiselle autoilijalle. Kertomalla rekisterinumeron tai valitsemalla automallin, Lumisen Valovelho kasaa juuri sinun autoosi sopivan lisävalopaketin kaikilla tarvikkeilla. Valovelhossa otetaan huomioon autojen mallitietojen lisäksi uusimmat valotekniikat, tutkat ja kamerat, jotka saattavat vaikuttaa lisävalon asennukseen. Valovelhosta ostaessa lisävalot voi myös asennuttaa kiinteään hintaan useassa Raskoneen toimipisteessä!

“Kehitimme Valovelhon erityisesti asiakkaille, jotka haluavat lisävalot, mutta niiden valinta tai asennus on tuntunut hankalalta. Valovelhosta kumpikin onnistuu erittäin vaivattomasti, ja se mahdollistaakin helpon lisävalojen hankinnan aivan kaikille. Enää ei turvallinen ajaminen jää ainakaan valoista kiinni!” toteaa Ville Lumisen kehitystiimistä.

Lumisen Black Fridaysta valot itselle tai lahjaksi edullisesti

Tällä hetkellä Lumisella on käynnissä kauden kiivain aika, sillä valojen suurin sesonki osuu yhteen vuoden suurimman kaupallisen juhlan Black Fridayn kanssa. Black Fridayn aikaan Lumiselta voi löytää valoja ja muita varusteita vuoden edullisimpaan hintaan. Lumisella ollaankin innoissaan siitä, että vuosien saatossa nykyaikainen led-teknologia on saapunut hinnaltaan ihan kenen tahansa saataville, ja hyvän lisävalon voi saada jo bensatankillisen hinnalla.

Lisävalojen näkyvyys katukuvassa onkin lisääntynyt, nyt kun hintakaan ei ole este niiden hankinnalle. Useimpiin autoihin asennus onnistuu auton omistajalta itseltään, tai kätevästi esimerkiksi huollon yhteydessä. Moni jännittää asennusta aivan turhaan, sillä esimerkiksi Lumisen verkkokaupasta löytyy kattava ohjeistus lisävalojen onnistuneeseen asennukseen. Tänä vuonna suureksi myyntisuosikiksi on noussut esimerkiksi kokoisekseen paljon tehoa ja loistavan valokuvion omaava Optibeam Super Captain Dual led-lisävalopaneeli, sekä otsalampuista hinta-laatusuhteeltaan erinomainen Armytek Wizard C2 Pro otsalamppu, joka soveltuu hyvin myös pyöränvaloksi.

Äänikirja ja lisävalot tuovat yhdessä matkaan rauhallisuutta ja turvaa koko perheelle. Lumiselta nyt Black Friday kampanjan aikana ostaneille uusille Storytel asiakkaille 30 päivää ilmaista kuuntelua.
Äänikirja ja lisävalot tuovat yhdessä matkaan rauhallisuutta ja turvaa koko perheelle. Lumiselta nyt Black Friday kampanjan aikana ostaneille uusille Storytel asiakkaille 30 päivää ilmaista kuuntelua.

Black Friday kampanjan aikana Lumise tekee yhteistyötä Storytel-äänikirjapalvelun kanssa, ja tarjoaakin jokaiselle kampanjan aikana ostaneelle asiakkaalle ilmaisen 30 päivän kokeilun äänikirjojen parissa. Lisäksi Lumisen väki arpoo yhdelle asiakkaalle koko perheelle sopivan Helkaman Sähköavusteisen Jopo-pyörän. Lumise järjestää myös live-lähetyksiä sekä arvontoja sosiaalisessa mediassaan.

Lumisen Black Friday -kampanja on nyt käynnissä Lumisen verkkokaupassa osoitteessa lumise.fi, sekä Rovaniemen myymälässä osoitteessa Teollisuustie 17. Päivitä nyt valosi vuoden edullisimpaan hintaan!